דחוף!!! נשיכה בבטן

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוף!!! נשיכה בבטן
    בילי
    02/11/2011

אני באמצע סבב הורמונים, מזריקה מנופור וצטרוטייד לקראת שאיבה ביום ראשון ועכשיו טיילתי עם הכלב שלי ופתאום כלבה אחרת תקפה אותו, הכלב שלי היה קשור ברצועה ואילו היא רצה אלינו משום מקום. בלהט הריב חטפתי אני ביס בבטן התחתונה מאחד הכלבים, זה לא ביס נורא גם אין דם אלא רק שטפי דם ובגדול אני מכירה גם את הכלבה השניה ויודעת שהיא מחוסנת, במצב רגיל בכלל לא הייתי מתייחסת לזה אבל הביס הוא בדיוק בבטן התחתונה(באזור של ההזרקות) מצד שמאל בדיוק הצד שבו השחלה שבה ניצפו יותר זקיקים ואני מתה מפחד שזה גרם לי נזק לשחלה, לא נורא כואב לי אבל מציק לי שם ואני ממש מפחדת שזה יהרוס לנו את הסבב שזה יגרום לשחלה לדמם או יקרע אותה במצב כזה פגיעה חיצונית יכולה לגרום לנזק לזקיקים או לשחלה?
    האם היום בערב אני יכולה להזריק כרגיל למרות שיש בצד הזה שטף דם? כי בד"כ אני מזריקה כל זריקה בצד אחר (צד אחד מנופור וצד שני צטרוטייד) האם עדיף להזריק את שתי הזריקות באותו צד, הצד שלא נפגע? או שאפשר להזריק בצד הזה רק לא ממש על השטף דם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!!! נשיכה בבטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!!! נשיכה בבטן - תגובה

פרופ` דוד בידר
    03/11/2011

לשחלה לא יגרם שום נזק.
    תזריקי בצד שלא נפגע.
    תיזהרי מכלבים כשאת מלאה הורמונים , אולי זה משפיע עליהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו