מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיכויידנה03/11/2011
מה הסיכוי לשני עוברים מוקפאים שאחרי הפשרה הוגדרו בינוניים?
(שאר הפרמטרים הרירית וההחזרה היו בסדר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי - תגובה
פרופ` דוד בידר04/11/2011קטנים מאוד ,סביב ה 5%.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנושא -לרופא בבקשה
דנה04/11/2011תודה על הכנות,כך חשבתי גם אני,
האם היה יותר נכון לנסות לגדל אותם לבלסטו' ואז להחזיר אחד?(כאשר יש לי עוד אחד בהקפאה,ורציתי לסיים את העוברים המוקפאים מהר ככל האפשר)
יש לציין שאני לא מגיבה טוב לבלסטוציסטים ואחא שהוחזרו עד עכשיו(4)היו כשלון,
יש לי ילד שהיה עובר טרי בדרגה בינונית,בעברי 2 הפלות בהריון ספונטני ומוקפאים באכות סבירה(נקלטו 2).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנושא -לרופא בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר04/11/2011לא היה נכון לגדל לבלסטוציסט וזה לא משהוא שעושים לאחר הפשרת מוקפאים.
היית צריכה להפשיר גם את הנוסף ולהחזיר גם אותו.
לדעתי יש להתחיל מחזור חדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרו'פ עזור לי
דנה04/11/2011אני הצעתי זאת אך נתקלתי בסירוב.
(החזרה כפולה)
וסרבתי בכל תוקף לגדל את העוברים לבלסטוציסטים ולהחזיר את אחד מהם,
אז אמרו שאז שנחזיר את שני הבנוניים או בלסטוציסט שיגדלו.
איני רוצה להחזיר את הבלסטוציסט שנותר ורוצה להתחיל מחזור חדש(אני כבר יותר משנה על מחזור מוקפאים זה,אם הפלה באמצע)האם יתנן לי לזה אישור ועדה?
האם אוכל לעשות מחזור חדש במסגרתו אוכל להחזיר את הבלסטוציסט המוקפא בהחזרה כפולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרו'פ עזור לי - תגובה
פרופ` דוד בידר05/11/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר-לעזרתך שוב אודה
דנה05/11/2011האם ניתן להגיש בקשה לוועדה דרך רופא פרטי או רופא מהקהילה שמתמחה ב IVF ולא דרך היחידה?(יש לי אחד כזה)
אני יודעת שמנהל היחידה שלי שהוא לצערי אדם חסר רגשות ולא ניתן לדבר איתו כלל לא יסכים לעשות מחזור חדש בלי להחזיר את הבלסטוציסט .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר-לעזרתך שוב אודה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/11/2011כן.
את יכולה לפנות לרופא המתמצא בהפריה ולא דרך היחידה שבה יש מנהל מהסוג שאת מתארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)