דימום

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום
    טלי
    04/11/2011

ערב טוב

אני אחרי החזרה של שני עוברים. (ההחזרה הייתה ביום ראשון). היום הופיע דימום כמו של מחזור, למרות שאני אמורה לקבל רק בעוד כשבוע.

מה זה יכול להיות? האם זה בהכרח אומר שאין הריון? האם יכול להיות שרק אחד העוברים נפל והשני נשאר, וזה מה שגרם לדימום? או שזה מחזור שהתשבש בגלל הטיפול?

האם יש עדיין סיכוי שיש הריון? אני מאוד מאוד לחוצה ומודאגת...

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום - תגובה

פרופ' דב פלדברג
    04/11/2011

לטלי שלומות,

מגוון הסיבות לדימום קל במצב שתיארת הינו רחב ביותר. בואי נקווה שמדובר על דימום של השרשה. אי לכך עלייך להמשיך עם כל הפרוטוקול התרופתי ולבצע בדיקת בטא בזמן המתאים. במידה ואת נוטלת אספירין או נוגדי קרישה אחרים עלייך להפסיקם מייד.

בהצלחה ובברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

טלי
    04/11/2011

קודם כל תודה רבה על התשובה, זה כל כך עוזר!

זה משנה אם הדימום לא כל כך, נראה כמו דימום רגיל של מחזור?

האחות אמרה לי להגביר את התמיכה של אנדומטרין ולעבור מ - 2 ל- 3 טבליות. זה משנה באיזה שעה לעשות את הפעם השלישית? (חשבתי לעשות ב- 12:00, 18:00 ו- 24:00 האם זה בסדר?)

תודה רבה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום

טלי
    04/11/2011

התכוונתי לרשום שהדימום לא כל כך קל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגעי.......

דרומית 27
    04/11/2011

ככול הנראה זה דימום השתרשות של העובר ברחם..כול עוד זה לא דימום מאסיבי ורק הכתמות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדרומית

טלי
    04/11/2011

תודה :) אוי זה כל כך מלחיץ...שמעתי שיכול להופיע דימום כזה של תחילת מחזור כשיש השתרשות, רק לא ידעתי אם זה אמיתי או סיפורי סבתא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו