מעט נוזל בחלל הרחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעט נוזל בחלל הרחם
    דנה
    07/11/2011

בוקר טוב. בעיצומו של מחזור IVF שני (PGD בעקבות מחלה גנטית של הבעל). מזריקה צטרוטייד+מנוגון (לפני הזרקתי גונל), זקיקים רבים, שחלות מגיבות טוב, רירית רחם בגודל 7. מאתמול נצפה מעט נוזל בחלל הרחם, נוזל שלא היה קיים לפני התחלת השימוש בזריקות. אציין כי גם בטיפול הראשון נצפה נוזל בחלל הרחם לאחר מספר הזרקות. האם הנוזל אמור להיעלם בין השאיבה להחזרה? האם הוא משפיע על סיכויי ההשתרשות ואם כן- האם אני יכולה לבקש שישאבו לי אותו? מה עליי לעשות? תודה ובשורות טובות לכולם :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעט נוזל בחלל הרחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעט נוזל בחלל הרחם - תגובה

ד''ר צפנת וינר מגנזי
    07/11/2011

שלום דנה,
    יש לבדוק את הרירית בעל קול לפני העברת העוברים לרחם. במידה ואכן קיים נוזל ברירית במועד זה,זה עלול לפגוע בסיכויי ההשרשה. במצב זה יתכן שיש מקום להקפיא את העוברים ולשקול ביצוע היסטרוסקופיה אבחנתית/טיפולית לבירור הממצא ברירית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לדנה

חסויה
    08/11/2011

דנה שלום,
    אשמח לדעת היכן את עושה טיפולי PGD
    גם אני לצערי עושה...מתחילה טיפול חמישי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו