שחלות פוליציסטיות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליציסטיות
    אתי
    07/11/2011

מה הסיכוי שאישה בעלת שחלה פוליציסטית תבייץ לפני היום ה 14(ישר עם סיום המחזור)?
    שאלה נוספת: עברתי 2 הזרעות על בסיס מחזור טבעי וביוץ על בסיס איקאקלומין ואוביטרל מתוכן הריון 1 שהסתיים בשבוע 8+ (הפלה טבעית)....
    מה הסיכוי שדרך קופ"ח ייתנו לי לעשות הפריה במקום להמשיך עם הזרעות?
    אשמח לתשובה בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות פוליציסטיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה ד"ר ישי אשמח אם תענה

אתי
    09/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח אם פרופסור בידר גם יענה

אתי
    09/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחלות פוליציסטיות - תגובה

פרופ' שחר קול
    09/11/2011

1. יתכן ביוץ ביום ה - 13, או 12 או 11 . " ישר עם סיום המחזור" - יום 5? 6? - לא סביר.
    2. הפריה חוץ גופית אינה מכשיר למניעת הפלות טבעיות. כיוון ששני מחזורי הזרעות הניבו הריון (לצערנו - לא תקין) אין סיבה להמשיך בהפריה חוץ גופית. אין סיבה רפואית, בלי קשר לקופת חולים שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

אתי
    09/11/2011

הכוונה היא לא למניעת הפלות אלא אולי לקצר תהליכים ולהגדיל את הסיכוי להרות ולהגדיל את הסיכוי לתאומים שזה חלום שלי שאני חייבת להגשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו