שרירן והזרעות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שרירן והזרעות
    שרון
    07/11/2011

שלום רב
    אני בת 28 שוקלת 62 ק"ג נשואה שנתיים ובטיפולי פוריות. הזרע של בעלי תקין וגם אצלי תקין חוץ ממה שאני אציין בהמשך...
    עשיתי 2 הזרעות עם איקוקלומין ובינהם היה לי הריון כימי ללא טיפולים
    עשיתי צילום רחם: חצצורות תקינות רחם תקין מלבד פגם מילוי בקרן ימין
    שהתברר בהיסטרוסקופיה : תעלת צואר רחם תקינה מבנה רחם תקין בסמוך לקרן ימין מבנה דמוי שרירן בקוטר 0.5*1 ס"מ דבוק לקיר הקידמי ואינו חוסם את הפיה ואת פיות החצוצרה. הרופא שעשה לי את ההיסטרו כתב שברגע זה הוא אינו ממליץ להתערב כירוגית והרופא בבית חולים שבו אני עושה טיפולים הפנה אותי לניתוח בהיסטרו..
    שאלתי: 1.היא מה הסיכוי שאני יקלט להריון ללא ניתוח?השרירן הוא עד כדי כך מפריע?
    אני כרגע מזריקה לעצמי גונאל f
    ועשיתי אולטרסנד היום : עובי רירית 12 שחלה ימנית זקיקים: 13 13 14 10 10
    ורציתי לדעת האם יש בעט גונאל 300 יחידות רזרבה של נוזל???

תודה רבה
    * ופירטטתי הכל כדי שהמצב יהייה ברור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירן והזרעות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירן והזרעות - תגובה

ד''ר דוד ישי
    14/11/2011

שלום
    העובדה שלשני רופאים דעות שונות מראה שאין יתרון ברור לאחת מהאפשרויות. מצד אחד, מיומה שבולטת לחלל יכולה להפחית את הסיכוי להריון, מצד שני הפרוצדורה הניתוחית יכולה לגרום נזק בעצמה. תוכלי להתיעץ עם רופא שלישי אבל בסופו של דבר את תצטרכי להחליט את דעתו של מי לקבל.
    יש בעט של הגונל F רזרבה אבל לדעתי היא הרבה פחות מ 300 יחידות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו