מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הישמרו מאסותא רמת החילאיילת10/11/2011
בנות יקרות, אני רוצה לשתף אתכן בחוויה שלי באסותא רמת החיל. ממליצה בחום לא לעשות שם טיפולי פוריות, וככל האפשר להגיע לבי"ח אחרים.
כל הצוות האדמיניסטרטיבי לא נעים, בוטה, ולא רגיש. הבלגן חוגג: טפסים שאת מפקססת ולא מוצאים, תיקים מסתובבים, הם לא עונים לטלפון ובלתי אפשרי כמעט להשיג אותם, חוסר תיאום מוחלט בין הרופא לבית החולים.
אומרים להגיע בשעה מסוימת ואף אחד לא נמצא, או שאת מגיעה ואומרים לך שבכלל התור שלך בשעה אחרת.
והגרוע מכל - חוסר פרטיות משווע. את מתהלכת עם החלוק הפתוח מאחור, חצי עירומה, או עירומה לגמרי מתחת לחלוק, כשמסביבך בני זוג של אחרות, רופאים ושאר מבקרים. ככה את הולכת לחדר הניתוח ביום של השאיבה, מסתובבת לך עם החלוק במסדרון כשמסביבך קהל. וביום של ההחזרה את מחליפה בגדים בתא שירותים מצחין שנמצא בתוך חדר שבו ממתינים זוגות או בני זוג של נשים אחרות. את ממתינה באותו חדר, כאמור, עירומה מתחת לחלוק, עד שקוראים לך, ואז את הולכת במסדרון עד לחדר החזרת העוברים.
גם ליד החדר הזה את צריכה להמתין לעיתים בחדר המתנה יחד עם גברים ונשים אחרות. ושוב - את עם החלוק של בית החולים, שפתוח מאחור, ואת עירומה.
בנוסף, אין לך איפה לשים את הבגדים והנעליים, אז את ביד אחת עם התיק, ביד השנייה עם הבגדים, וביד השלישית, שאין לך, את צריכה להחזיק את החלוק כדי שלא ייחשף ישבנך לשאר הממתינים והמסתובבים במחלקה.
הגענו לשלב החזרת העוברים, את יושבת עם הרגליים מפוסקות על המכשיר, ואז נכנסת לחדר הגברת מהמעבדה עם העוברים, וממשיכה גם לשוחח עם הרופא כשאת חשופה ועם הרגליים פתוחות. ואם זה לא מספיק, בכל פעם שהם פותחים את הדלת בין המעבדה לחדר החזרת העוברים, הדלת שנמצאת בדיוק מול רגלייך המפוסקות, כ ל הצוות של המעבדה בעצם יכול להסתכל ולהנות מהמחזה.
בקיצור בנות יקרות, התחושה נוראית, אין שום שמירה על צנעת הפרט, זלזול מוחלט בגופינו ובכבודנו, ואני ממליצה בחום ל א ל ה ג י ע לאסותא רמת החיל. שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צר לי מאוד אבל את צודקת
אנונימית11/11/2011צר לי מאוד אבל את צודקת החוסר פרטיות שיש שם ממש נוראי.
מה צריך להבין שזה בית חולים פרטי שלא מתנהל ככה, עם זה שהקופות משתתפות עדין זה עולה כסף ואת לא מקבלת את היחס שמגיעה לך.
אני עברתי 4 טיפולים שם ויצאתי ממש פגועה .
בעקבות זה עברתי לתל השומר ושם המצב שונה לחלוטין מהמזכירות לאחיות ורופאים שיש
אני ממש ממליצה.
בכול אופן המון הצלחה לכלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם במקום שאני עשיתי
אני12/11/2011לא היה יחס מי יודע מה..
כך שנבכי בירוקרטיה קיימים במע' הרפואית בכל מקום..
וחבל שבתחום כזה רגיש זה היחס שזוכים לו..
תעשי את הבחירה שלך ותעברי..
עד שתמצאי את המקום הכי טוב עבורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מתארת מצב באמת נוראי
שיר12/11/2011איילת יקרה,
מבינה אותך מאוד.
צריך לפנות לאגודה לזכויות החולה, ואולי גם למשרד הבריאות על כל העניינים האלה שתארת. חייבים לטפל בהם.
זה באמת מזעזע מאוד שצריך להסתובב עם החלוק הפתוח מאחור, כשרואים לך את הישבן בין כל המטופלים, כולל בני הזוג והמלווים האחרים.
אני טופלתי בבית חולים ציבורי, ששם מהבחינות האלה יש הרבה יותר פרטיות, ההתפשטות וההתלבשות נעשית בחדר ההתאוששות אחרי שקיבלת מיטה ושידה לשים את הדבריםשלך ואינך צריכה להתסובב איתם ביד, מאחורי הוילון, וכל החדר הזה נמצא בתוך מסדרון סגור, אליו אסור לאף אחד להיכנס מלבד הבנות המנותחות באותו היום, גם לא לבני הזוג או למלווים האחרים, ומשם הולכים לחדר ניתוח שנמצא ממול, בתוך המסדרון הסגור למבקרים. ועדיין, אני, תמיד הרגשתי לא נוח להסתובב כך בתוך חדר ההתאוששות ועד לחדר ניתוח, ותמיד ביקשתי חלוק נוסף ללבוש מאחור עד לחדר הניתוח, ותמיד גם קיבלתי.
כמובן שלשם חוזרים גם לאחר השאיבה, שם נמצאים בטיפול והשגחה עד לשחרור, ושם, ליד המיטה שלך, בתוך הוילון שאת סוגרת מסביב למיטה - גם מתלבשים. משהו הכי טרוויאלי שיש בכל בית חולים, ובכל מחלקה.
הסיפור שלך מלמד אותי היום על צדדים נוספים עליהם לא ידעתי ברפואה הפרטית.
היתרונות היחידים, הנראים לי, הם בחירת הרופא המטפל, ואולי גם התאמת שעות הטיפול. בכל יתר הדברים, מכל מה שלמדתי כאן עד היום, אין שום יתרון לרפואה הפרטית.
קראתי כאן על בנות שטופלו בפרטי וחשדו שגונבים להן ביציות או עוברים - ונותנים לאחרות, ועל כאלה שקיבלו פרוטוקולים שונים ומשונים, גם על פי תגובות הרופאים כאן בפורום.
כמובן שיש גם רופאים פרטיים שעובדים כמו שצריך, אבל גם רופא שעובד כמו שצריך, ועובד במקום כזה כמו שתואר, לא יכול למשל להעניק את התנאים המינימליים הדרושים, אם הם לא קיימים במקום.
מוזר לי מאוד שבאים לשאיבה שהיא סוג של ניתוח ולא מקבלים את התנאים המינימליים של מי שבא לניתוח. זה פשוט ביזיון.
איילת, עברי לך לרפואה הציבורית, שם יש כללים אחרים, יש פיקוח, ויש תנאים אחרים לגמרי מאלה שאת מתארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
שיר12/11/2011רציתי לכתוב בקשר לרופאים במקום הציבורי:
גם הרופאים איפה שטופלתי הם מעולים. אני בטוחה שכולם טובים.
צריך לזכור שכל הרופאים (או לפחות כמעט כולם), גם אלה שטיפלו בך, עובדים גם ברפואה הציבורית. אז נכון, שאם תכלי לבית החולים שבו עובד הרופא שבחרת, לא בטוח שתזכי שדווקא הוא יטפל בך, אבל לפעמים כן תזכי לכך, ובכל מקרה שם התנאים טובים בהרבה (מסתבר) לעומת התנאים שלך, ברפואה הפרטית - ששילמת עליה הרבה מאוד כסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצטערת אני חושבת אחרת לגמריי!!
אפרת12/11/2011לא הזכרת כלל את החדרים הפרטיים המהממים עם שירותים פרטיים וטלויזיה עם שירות חדרים ! במקרה הכי גרוע מקבלים חדר זוגי ולא פרטי אחריי שאיבה.
את לא חייבת ללכת עם החלוק לשאיבה או להחזרה אפשרי ללבוש משהו מעל ואז להוריד ,
הקטע של הדלת בחדר ההחזרה - הרופא שלך כנראה לא סגר את הווילון... יש וילון בדיוק למטרה הזאת . פשוט היית צריכה לבקש...
אסותא רמת החייל תמיד תמיד נקי, היחס של כולם מעולה והכל תלוי בגישת הרופא שלך - ייתכן והוא לא משהו...
לגביי להשיג אותם בטלפון - יש טלפון דחוף אותו ניתן לקבל שם ותמיד עונים שם גם בשבת וגם בלילה , מנסיון.
מקווה שבמקום אחר החוויה שלך תיהיה אחרת ושמהר מאוד לא תזדקקי לבית החולים הזה או כל אחד אחר. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני ממש לא מסכימה איתך
רונית12/11/2011בתור מטופלת באסותא רמת החייל חייבת להגיד שצוות המזכירות
תמיד אדיב נחמד וסובלני.
בשאיבה יש חדר פרטי עם כל הפרטיות שבכולם ואליו גם חוזרים לאחר שאיבה. מפנקים אותך עם סנדביץ אחרי השאיבה- זה ממש כמו בית מלון.
בהחזרה אמנם צריך להחליף בגדים בשירותים אך הם תמיד מצוחצחים וממש לא מצחינים.
לא הולכים ערומים- הולכים עם חלוק כמו בכל בית חולים.
לכתוב הודעה כזו ו זה ממש לא מכובד- אם יש טענה אפשר תמיד לפנות למנהל המחלקה ד"ר אליצור או לכתוב את דעתך בעמדת סקר השירות שנמצאת במחלקה זה יהיה הרבה יותר יעיל ואפקטיבי מלהשמיץ על גבי פורום ולהעלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחוויה שלי הייתה לגמרי אחרת
נטע13/11/2011אומנם, גם לי היו קצת חוויות שיכלתי לוותר עליהן (האחות שלקחה דם ומאוד הכאיבה, למשל), אבל בסך הכל - החוויה הייתה חיובית מאוד. אני לא יודעת להשוות למקומות אחרים, אך כן ממליצה על אסותא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההישמרו מאסותא רמת החיל - תגובה
פרופ` דוד בידר13/11/2011למה לכתוב דברים אלו בפורום של שאלות ותשובות?
מי שלא טוב לא במקום אחד יכול לפנות למקום אחר.
לנו , בארץ יש 27 יחידות הפריה , יותר מכל מקום אחר בעולם .
אפשר ללמוד לפי התגובות שכל אחד טוב לה במקום זה או אחר אז תתרכזו בפורום למטרות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההישמרו מאסותא רמת החיל - תגובה
פרופ` דוד בידר13/11/2011דרך אגב גם אני עובד באסותא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורק בגללך פאופ' בידר אני באסותא
דרום אדום04/07/2014מלבדך הצוות לא נחמד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הישמרו מאסותא רמת החיל - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/07/2014למרות שמבחינה רפואית הטיפול במערכת הציבורית אינו נופל מזה שבמערכת הפרטית,הטיפול באסותא מציע יתרונות מסויימים:
1.האפשרות לבחור ברופא מטפל
2.בד"כ הרופאים העובדים באסותא הינם בין הרופאים הותיקים והמנוסים בתחום.
3.ביצוע שאיבות בכל עיתוי לפי הצורך כולל סופי שבוע ושבתות לטובת הטיפול והצלחתו
4.האפשרות לבצע טיפולים בשעות אחה"צ ובכך למנוע העדרות משמעותית מהעבודה
5.חווית אישפוז וחדרי אישפוז ברמה הגבוה ביותר
6.נבחרת ביולוגיות מהטובות בארץ ,שחלקן מועסק גם במערכת הציבורית
7.השמת כל טכנולוגיות רפואיות מהחדישות ביותר בתחום.
יחד אם זאת תמיד יש מקום לשיפורים,בנסיבות אלו ולאור התלונות שהועלו ראוי היה לפנות לגורמים הרלבנטים באסותא על מנת לשפר את רמת השירות לטובת המטופלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצוות אדמיניסטיבי באסותא - נורא
מטופלת נוספת04/07/2014איילת - הוצאת לי מהפה את המילים, מזדהה עם כל מילה שכתבת. הצוות המנהלתי נורא לא אדיב, אין אכוונה או אכוונה שגויה, חוסר סובלנות ושחצנות/אליסטיסטיות. גם חוסר הפרטיות משווע. שוקלת לכתוב תלונה למנכל אסותא ולדרוש כספי חזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאסותא ראשון היה מצויין
טל04/07/2014לא מכירה את אסותא רמת החייל אך אני טופלתי באסותא ראשון והיה מצויין שם, כולל היחס, המקצועיות, הטכנולוגיה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש מוזר
מיטל04/07/2014אני טופלתי באסותא ראשלצ והיחס וההתנהגות היו ממש מצויינים ואני ממש מרוצה וכולם היו נחמדים כולל הרופא שלי שהוא ממש מקסים ורגיש ונחמד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלקת ivf ברזילי
אור04/07/2014אני ממליצה על מחלקת ivf בברזילי
עובדים שם מלאכים ומלאכיות הפקידות האחיות הרופאים
ופרופסור פרידלר המדהים והמקצועי שמנהל את המחלקה
יש פרטיות יש השגחה מלאה של האחיות בכל שלב ושלב ... אמנם בית החולים קצת מרוחק אבל שווה את הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלקת ivf ברזילי
אור04/07/2014אני ממליצה על מחלקת ivf בברזילי
עובדים שם מלאכים ומלאכיות הפקידות האחיות הרופאים
ופרופסור פרידלר המדהים והמקצועי שמנהל את המחלקה
יש פרטיות יש השגחה מלאה של האחיות בכל שלב ושלב ... אמנם בית החולים קצת מרוחק אבל שווה את הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מחלקת ivf ברזילי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/07/2014למרות שמבחינה רפואית הטיפול במערכת הציבורית אינו נופל מזה שבמערכת הפרטית,הטיפול באסותא מציע יתרונות מסויימים:
1.האפשרות לבחור ברופא מטפל
2.בד"כ הרופאים העובדים באסותא הינם בין הרופאים הותיקים והמנוסים בתחום.
3.ביצוע שאיבות בכל עיתוי לפי הצורך כולל סופי שבוע ושבתות לטובת הטיפול והצלחתו
4.האפשרות לבצע טיפולים בשעות אחה"צ ובכך למנוע העדרות משמעותית מהעבודה
5.חווית אישפוז וחדרי אישפוז ברמה הגבוה ביותר
6.נבחרת ביולוגיות מהטובות בארץ ,שחלקן מועסק גם במערכת הציבורית
7.השמת כל טכנולוגיות רפואיות מהחדישות ביותר בתחום.
יחד אם זאת תמיד יש מקום לשיפורים,בנסיבות אלו ולאור התלונות שהועלו ראוי היה לפנות לגורמים הרלבנטים באסותא על מנת לשפר את רמת השירות לטובת המטופלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יקירה מבינה לליבך אבל לא מרגישה
דנה04/07/2014כמוך, יש חדר משלך והאחיות והרופאים מצויינים, המעבדה היא מספר אחת בארץ ובתא כלס המקצועיות זה החלק הכי חשוב. מוזר הקטע של החלוק כי מימני מבקשים לשים שניים אחד מקדימה ואחד מאחורה ככה שאין סיכוי שיראו משהו, והשאיבה האחיות מעודדות ותומכות ועזרו לי להתפשט ... הרגשתי כמו תינוקת. הקטע של ההמתנה להחזרה מעצבן אבל הוא יכול לקרות בכל בית חולים.. זה מקום עמוס ודברים קורים אבל אני סומכת על הצוות שם במאה אחוז. ממליצה לך להתעלם מהפקידות שבאמת די מעצבנות וקרות לב, כי לך מה שחשוב זה המקצועיות של הרופא, האחיות ומעבדת העוברים. אם באמת אין לך כימיה שם אז תעברי למקום אחר כי חבל שתפגעי, גם ככה ההליך קשה. שיהיה בהצלחה ואמן ותחזיקי תינוק בידיים:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)