מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ללא הצלחהלימור15/11/2011
שלום לרופאים אני בטיפולי הפרייה בעלת שחלות פולציסטיות שאיבה שהניבה 27 בציות שהופרו (שאבו 30) עשיתי כמה וכמה החזרות שהניבו הריון כימי 1 -כרגע נותרו עוד 11 בציות, מדוע הטיפולים כושלים ,למה אין השתרשות, האם הסיבה היא בגלל שאני פולציסטית מה עוד ניתן לעשות? אני בת 29 ( החזרת מוקפאים מס 5 שכשלה)-האמת שהתייאשתי האם יש עוד משהו שצריך לעשות? (יש לציין כי ההחזזרות הם 3 עוברים-האם כדאי לבצע החזרה של יותר עוברים לפעם הבאה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתייחסותכם אודה-מקפיצה....
לימור15/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב..
לימור17/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב
לימור18/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה עדיין לתשובה-תודה !
לימור21/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא קיבלתי תשובה
לימור29/11/2011ויש לציין כי אחרי ההחזרה הזו היתה לי בטא חיובי שהפילה את עצמה והיו כשביצעתי בדיקה הבטא בירידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא הצלחה - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי29/11/2011שלום לימור,
כאשר אין משיגים הריון לאחר מספר רב של העברות עוברים הנראים תקינים בהפרייה חוץ גופית ,ניתן לבצע בירור הכולל היסטרוסקופיה, בירור קרישיות יתר
( טרומבופיליה) בדם וכן יעוץ גנטי עם בדיקת קריוטיפ לשני בני הזוג. שחלות פוליציסטיות כשלעצמן אינן סיבה לכשל חוזר בהשרשת העוברים . לגבי מספר העוברים המועברים- בלפי המלצות משרד הבריאות,בדרך כלל לא נהוג להעביר יותר מארבעה עוברים בכל מקרה.
אני מאחלת לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה-לד"ר צפנת
לימור30/11/2011מה קורה אחרי בירור קרישיות יתר-הבדיקה תקינה האם בכל זאת עקב החזרות שנכשלות ו-2 הריונות כימיים נהוג לבצע החזרה עם אספירין או הזרקה של קלסן?מה עושים כאשר הכל תקין ולמרות הכל נכשל-מה הצעד הבא?( יש לציין כי תמיד בהחזרות גם כאשר הבטא חיובית אני מדממת ")
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לימור04/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא הצלחה - תגובה
פרופ` דוד בידר30/11/2011למעשה עברת טיפול אחד של שאיבה. לא תמיד הביציות בחודש מסויים נותנות הריון.
זה שהחזרת פעם טריים והיתר מוקפאים ולא הצלחת לא אומר כלום וזה דברים שקורים בהפריה וגם בחיים הרגילים.
הסיכויים להרות בגיל צעיר הם כ 40 %לחודש.
יכול להיות שכל הביציות שלך בחודש נתון לא יתנו הריון ופשוט צריך להחזיר את כל הקפואים ואם לא ילך אזי לבצע שוב הפריה עד שזה יצליח , ובמצבם בדרך כלל זה צריך להצליח.
בפעם הבאה יכול להיות שתחזרי 2 והם יקלטו ואחר כך גם מוקפאים בעתיד מאותו סיבוב יקלטו.
אין כללים בהפריה חוץ גופית וצריכים להיות סבלניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' דוד בידר
לימור30/11/2011תודה רבה על המענה, רציתי לשתף כי מדובר בשאיבה שנייה ,שאיבה ראשונה הניבה 4 ביציות ומתוכם הופרתה רק אחת לטענת הרופא שלי מדובר בפרוטוקול לקוי ואח"כ הגיעה השאיבה השנייה שהניבה מעל 30 ביציות והופרו 27, כמו כן אני אחרי 2 הריונות כימיים לצערי האחרון הסתיים לפני יומיי הבטא בירידה (בסה"כ מדובר כבר על 7 החזרות ) -ולמרות הכל אני שואלת מה עוד לעשות ?ההחזרות שלי הם 3 מוקפאים וההחזרה האחרונה היתה 4 מוקפאים ( או שיש הריון כימי או שפשוט אין השתרשות) מהי המלצתך..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה....
לימור30/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' דוד בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר03/12/2011צריך להמשיך עוד פעם.
בשלב זה לא הייתי עושה עד דברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)