האם יכול להיות שתיית הפרוברה העלת לי את הבטא ומדה הריון?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם יכול להיות שתיית הפרוברה העלת לי את הבטא ומדה הריון?
    פרופ` דוד בידר
    17/11/2011

היי..... הרופא נתן לי לשתות פרוברה במהלך 5 ימים (3 ימים בשבוע) על מנת לקבל מחזור, לאחר שבועיים עדיין לא קיבלתי. יום לפני לקיחת הכדור הראשון, הוא ביצע אולטרסאונד וראה כי אין זקיקים ואני עומדת לקבל. אני חייבת לציין כי הייתי במעקב זקיקים חודש לפני ולא הגיע הביוץ.
    במהלך ה5 ימים קיימתי יחסי מין עם בעלי. ולפני יומיים עשיתי בדיקת הריון בתית ונמצא כי אני בהריון. האם זה יתכן? והאם יכול להיות שתיית הפרוברה העלת לי את הבטא ומדה הריון?
    אודה לתשובתכם המהירה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוברה - תגובה

ד''ר דוד ישי
    19/11/2011

שלום
    ההסבר הסביר ביותר לכך שאישה שיש לה רירית עבה אינה מקבלת וסת לאחר פרוברה הוא הריון. אז את בהריון. מדובר כמובן בהריון שהיה כבר כשקבלת את הפרוברה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

shulzh
    20/11/2011

דבר ראשון תודה רבה על תשובתך המהירה, שמחתי לשמוע.
    רציתי לדעת האם לקיחת פרוברה בהריון לא מזיקה???
    אודה לתשובתך המהירה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד''ר דוד ישי
    23/11/2011

שלום
    לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו