מעקב זקיקים איקקלומין וביוץ מאוחר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים איקקלומין וביוץ מאוחר
    דני
    17/11/2011

שלום רב,
    אני בת 35 והמחזורים שלי נעים בין 25-30 יום. מזה שנה שאנחנו מנסים להרות ללא הצלחה (עשינו את כל הבירורים והכל תקין).
    החודש קיבלתי מהרופא שלי מרשם לאיקוקלמין והתחלתי לקחת כדור אחד החל מהיום החמישי. ביום העשירי הלכתי למעקב זקיקים. ונראו 3 זקיקים, 18/15/13 הרופא אמר לי להתחיל לקיים יחסים מיום למחרת הבדיקה. היום אני ביום ה30 והתחלתי לראות הכתמה קלה שנראית כמו התחלה של מחזור.
    השאלה שלי היא כזו.
    איך יתכן שהרופא ראה זקיקים גדולים ביום 10 (מה שאומר שהביוץ היה אמור להתרחש יומיים שלושה אחרי) ובפועל הביוץ התרחש ביום ה- 16 (לפי חישוב שאקבל מחר מחזור)Iאשמח לקבל אינפורמציה בעניין כי יתכן וזה מקור הבעיה שלנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים איקקלומין וביוץ מאוחר - תגובה

ד''ר דוד ישי
    19/11/2011

שלום
    המחזור מתנהג אחרת כאשר מעורבות תרופות מבייצות כמו איקקלומין. כך שלא ניתן ללמוד ממחזור כזה על המחזור הטבעי. בעקרון ההבשלה של הזקיקים משתנה בין אישה לאישה ואפילו מעט בין מחזור למחזור אצל אותה אישה ווהיא מתרחשת בין ימיים לאחר סיום הכדורים ובין שבוע אח"כ ואף יותר. לכן, כדי למקסם את הסיכוי להריון, מומלץ:
    שטיפולים מסוג זה ינתנו ע"י מומחה לפוריות
    שלא להמתין לביוץ טבעי אלא לתזמן אותו ע"י אוביטרל
    שלא להסתמך על יחסי מין אלא לעשות הזרעה מתוזמנת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו