עזרה בפיענוח תוצאות בדיקת זקיקים+ ד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עזרה בפיענוח תוצאות בדיקת זקיקים+ ד
    לינור
    20/11/2011

שלום, אני בת 30 מנסה להיכנס להריון ראשון כחצי שנה לאחר קליטה להריון ללא עובר וביצוע גרידה בשבוע 9 (לפני כ- 7 חודשים).
    אני לוקחת איקאקולמין מספר חודשים (גם בהריון שנקלט הייתי עם איקאקולמין) הווסת שלי לא סדירה ולכן קיבלתי כדורים לקבלת ווסת ו-5 ימים מהווסת לקחתי 3 פעמים ביום איקאקולמין (חודש שעבר לקחתי 2 כדורים ליום אך לא היה ביוץ) תאריך ווסת אחרונה: 08/11/11, היום ביצעתי מעקב זקיקים התוצאות(יום 13 לווסת):
    שחלה ימנית- גודל זקיק-10 מ"מ
    שחלה שמאלית- גודל זקיק-15 מ"מ
    עובי רירית הרחם: 8 מ"מ
    בדיקות דם:
    Estradiol (E2) Urgent- 780
    Progesterone Urgent- 4.4
    מה אומרות הבדיקות, האם הביוץ צריך להתרחש בימים הקרובים? בבקשה עזרתכם משום שהרופא שלי נמצא רק בימי שלישי וחמישי
    תודה, לינור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דוקטור בבקשה תענה לי....

לינור
    20/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תגובתכם.....

לינור
    20/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אתם לא עונים לי?????

לינור
    21/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו