מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משקל גבוה וטיפולי פוריותמיואשת20/11/2011
אני עתידה לעבור בקרוב ivf באסה"ר בצמוד לניתוח מיקרוכירורגי לבעלי.
באסה"ר אמרו לי שלא אטופל שם אם לא ארד ל90 ק"ג
אני היום שוקלת 107 לאחר ששקלתי 120 לפני 4 חודשים הניתוח של בעלי מתקיים בחודש ספציפי שמגיע ממש בקרוב.
אני נלחמת במשקל שלי יחד עם תת פעילות של הבלוטה, והחוסר איזון של האלטרוקסין החדש לא מוסיף לי עזרה.
יש לציין שכל הבדיקות שלי טובות ואף עשינו לפני חצי שנה טסה שהניבה רק 2 זרעים בלבד מאיכות לא משהו ובכל זאת ביצית אחת הופרתה! {שאבו לי 14} כאמור הטיפול היה באסותא ושם ממש לא היתה בעיה בנוגע למשקלי ואף הרופא אמר שהוא יכול להגיד לי לרדת במשקל אבל זה פחות רלוונטי כי הפוריות שלי באמת בסדר ואני כאן בגלל בעיית זרע.
ברור לי שאין סיכוי שבעולם שאגיע ל90 ק"ג {אני לא יודעת אם אצליח להגיע ל100 בכל זאת לרדת 30 ק"ג בחצי שנה זה לא ממש סביר- לא אצלי בכל אופן} אני בדיאטה עם דיאטנית צמודה ועושה ספורט.
אשמח אם תוכלו לתת לי עצה ופיתרון לעניין או לפחות להראות לי או להפנות אותי לחוק שאומר בפירוש שמותר להם לא לתת לי לעשות טיפולים במשקל כזה, אני יודעת שגם שיש סיכונים אמיתיים והרבה יותר חמורים נותנים לאשה לעבור טיפולים ואני מבינה שבעולם מושלם היה עדיף שהייתי במשקל הרצוי, אבל אני לא ואני לא עוברת טיפולים בגלל המשקל שלי, אז איך אפשר בכל זאת להתגמש עם אשה שמחכה כבר כמעט 4 שנים לילד?
אשמח לכל עזרה בנושא כי אני כבר ממש נואשת! ולא יכולה לחכות עוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יכולה לעזור לך מניסיון
יעל20/11/2011היי
קודם כל קחי נשימה עמוקה ודעי לך שבסוף את תיהי בהריון זה רק עניין של זמן!
לגבי עודף משקל - גם אני סובלת מעודף משקל גבוה אבל מטופלת אצל רופא מקסים שעשה לי שאיבות והחזרות באסותא , (פעמיים) היום לאחר שנה וחצי של נסיונות לרבות הפריה איקקלומים הזרעות וכל מה שבא ליד...אני שמחה לספר שאני בהריון (אומנם בהתחלה - שבוע 5 אבל עדיין..) את לא צריכה להפסיק את הטיפולים בגלל עודף משקל - פשוט תחליפי רופא, את במכבי ? אני יכולה להמליץ לך על הרופא שלי שלא מתייאש איתך ביחד למרות כל הבעיות .
המון המון בהצלחה ואמן כבר חודש הבא תצטרפי לפורום של "הריון אחריי טיפולים" בהצלחה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקל גבוה וטיפולי פוריות - תגובה
ד''ר דוד ישי23/11/2011שלום
לעודף משקל השפעות לא טובות הן על הסיכוי להריון והן על הסכויים של ההריון להסתיים בהצלחה. אין חוקים ברורים בעניין. זה תלוי במדיניות המחלקה, בגיל שלך, בתגובה שלך לטיפול ועוד. העובדה שירדת במשקל כ"כ יפה עד כה היא בהחלט לטובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)