בעיות פריון ולאיזה רופא לפנות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בעיות פריון ולאיזה רופא לפנות
    מיקי
    21/11/2011

שלום רב.
    אני בת 28 ללא ילדים. מנסה להיכנס להריון כבר שנה ו4 חודשים. לפני 11 חודש היה לי הריון כימי בבדיקות דם ושתן דיממתי שבועיים - לא נראה שק ברחם.

אחרי ההריון הכימי - הגוף התחיל להשתגע - כל חודש דימומים חומים לפני מחזור, דקירות צד ימין בטן תחתונה שבאו והלכו, כאבים ורגישויות בשדיים. הרופאה כל הזמן רקקקקק עשתה אולטרסאונד ושוווםםם דבר אחר לא שלחה לבדיקות נוספות כי אמרה שהיא בטוחה שהבעיות לא גינקולוגיות ואני לא ידעתי בעצמי אז המשכתי לנסות להיכנס להריון עד שרשמתי לי יומן וגיליתי לגמרי שהדקירות המציקות - (לא ממש כואב) מגיעות בביוץ - שבוע אחרי ביוץ וגם בזמן מחזור.

הלכתי להתייעץ עם עוד רופאת נשים- שביקשה צילום רחם ואמרה שזה יהיה לא נעים אבל שאולי יהיו תשובות למה מפריע לי בצד ימין ואם יש משהו שמונע הריון- והרופאה הקודמת אמרה ממש לא לעשות צילום רחם עד שאדע בטוח שהבעיה לא גינקולוגית - לא רוצה לקחת אחריות - עכשיו אני מפחדת שני רופאות עם שני דיעות שונות וגם ככה שמעתי שצילום רחם זה דבר לא נעים ואני רגישה מה לעשות בבקשה אשמח לעזרה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות פריון ולאיזה רופא לפנות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    21/11/2011

איזה קופת חולים את?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו