מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבולבלת***29/01/2008
שלום,
יש לי שאלה מעט ארוכה או יותר נכון התלבטות…
אני ובעלי בטיפולים פחות משנה ועד עכשיו עברנו ארבע הזרעות ושני טיפולי IVF (ללא מוקפאים). ההורמונים שאני מקבלת הם גונל (150), צטרוטייד ותמיכה (שונה בכל טיפול). בשני טיפולי ה-IVF היו 8 ו-9 ביציות שנשאבו 2-3 לא בשלות וכל הביציות שניתן היה להפרות הופרו. החלוקה היתה בראשון, 8 ושניים 6 בדרגה גבוהה והשאר 4 ו-5. שניים הוחזרו ולא היו מוקפאים. ובשני, 8 ו-6 בדרגה גבוהה שהוחזרו, אחד 7 והשאר 4 ו-5 ולא היו מוקפאים. לבעלי יש בעיית מורפולוגיה (2% מבדיקה לפני חצי שנה, אבל מאז הוא בדיקור), הרירית שלי נעה בסביבות 7 מ"מ ובטיפול האחרון 7.5 מ"מ ביום האוביטרל. הרופא שלי משייך את חוסר ההצלחה לרירית. והוא מעוניין לשנות גישה ולעבור לפרוטוקול ארוך. אותי זהקצת מפחיד, כי יש שטוענים ש- 9 ביציות זה מספיק ויש סיכון גדול יותר לגירוי יתר וכו'..
אני מטופלת גם בדיקור סיני והמדקר טוען לגבי באופן ספציפי שההורמונים הורסים לי את הביציות ובגלל זה ובגלל הזרע החלש זה לא מצליח (בניגוד לרופא שלי). הוא גם חושב שכדאי לנו לעשות טיפול IVF ללא הורמונים.
האם אתה מסכים איתו? האם הורמונים יכולים להרוס את הביציות לאחר שני טיפולים? האם שווה לעשות טיפול IVF ללא הורמונים? האם אני צריכה לפחד מפרוטוקול ארוך? האם אתה יכול לחוות דעה לגבי הסיבה לכשלונות? והאם אתה חושב לאור הנתונים לעיל שיש לנו סיכוי להריון בעתיד?
מצטערת על אורך השאלה... אבל אני ממש מבולבלת.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת
פרופ' שחר קול29/01/2008מציע לבחור רופא / מטפל אחד בו את בוטחת ולזרום איתו.
ריקוד על הרבה חתונות רק יתרום לבלבול ולמבוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)