טיפול באיקאקלומין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפול באיקאקלומין
    חנה
    24/11/2011

בס"ד

עברתי 4 טיפולי הפריה+PGD ללא הצלחה.טופלתי בזריקות:גונל אפ,דקקפטיל,מונפר,ואוביטרל.וזה לא עזר.היו 4 ביציות בכל טיפול.בטיפול הראשון הוחזר עובר בריא 1 ולא החזיק מעמד.בטיפול השני לא היו עוברים להחזרה.בטיפול השלישי הותחל זריקות גונל סמוך למחזור והופסק הטיפול כי לא התפתח ביוץ כמו שצריך.ובטיפול הרביעי היו 5 ביציות ולא היה עוברים להחזרה.לא התפתחו טוב.התאימו לי טיפול נוסף עם כדורים בלבד:איקאקלומין 3 כדורים ביום מהיום ה3 למחזור.האם לטיפול זה יש סיכוי להצלחה אם אחרי כ"כ הרבה זריקות הביציות לא יצאו טובות יש סיכוי שמכדורים יהיה ביציות והטיפול יצליח?מה הסיכוי להצלחה?האם טיפול זה יעיל?(בסוף הטיפול גם אוביטרל בשאיבה ובהחזרה).אני מאד חוששת ומפחדת אם יש סיכוי שיצליח.אשמח לשמוע מכם מה דעתכם.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול באיקאקלומין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול באיקאקלומין - תגובה

ד''ר דוד ישי
    27/11/2011

שלום
    לא הייתי רוצה לדבר על סיכויים. הם תלויים בכל כך הרבה גורמים. מה שחשוב הוא
    1. שכל זמן שיש עוברים להחזיר, גם אם רק פעם בכמה טיפולים, יש סיכוי להריון.
    2 . כשהתגובה פחות טובה מהצפוי צריך לנסות כל מיני צורות טיפול כדי לבחור את הטובה ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו