אסטרופם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אסטרופם
    אושרת
    25/11/2011

שלום רב.
    אני ובעלי מנסים להרות בפעם השניה כבר 11 חודשים. בחודש שעבר פניתי למומחה פוריות אשר עשה לי מעקב זקיקים ובדיקות דם.
    יצא שבייצתי בשתי השחלות בצורה מושלמת לדבריו- הבעיה שזה היה יום לפני הטבילה במקווה ועד שטבלתי וקיימתי יחסים עבר הזמן הפורה.
    הוא נתן לי טיפול באסטרופם- מהיום הרביעי למחזור לקחת כל יום כדור של 2 מ"ג במשך שבעה ימים ואחר כך עוד שבוע לקחת כל יום שני כדורים של 2 מ"ג.
    אני היום כבר ביום השלישי של לקיחת כדור בודד והבחילות לא עוזבות אותי- ממש בחילות קשות של הריון.
    השאלה שלי היא האם הטיפול שהוא נתן לי הוא לא אינטנסיבי מידי כי זה נראה לי כמות גדולה מאוד של כדורים לשבועיים.
    דבר נוסף- האם הבחילות האלה הן תקינות כי זה ממש מפריע לי.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטרופם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטרופם - תגובה

ד''ר צפנת וינר מגנזי
    26/11/2011

שלום אושרת,
    ראשית, נטילת כדור בודד של אסטרופם וגם שניים ואפילו שלושה הינו טיפול מקובל למשל לפני העברת עוברים מופשרים בהפרייה חוץ גופית. שנית, אכן טיפול כזה עלול לגרום לבחילות, יחד עם זה הייתי מציעה שתבצעי בכל זאת תבחין הריון.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי יעזור

שרה
    26/11/2011

שלום אושרת,
    יש לי חברה דתייה שהיתה לה אותה הבעיה עם הביוץ, אני זוכרת שהיא הלכה אל הרב והוא התיר לה לטבול מוקדם יותר וכך לא היתה זקוקה לכדורים שבסך הכל לא כדאי לקחת אם אין צורך פיזי... לדעתי...
    כמובן שאני רק רוצה לעזור...
    המון הצלחה ( :

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אושרת
    27/11/2011

תודה רבה- לגבי הרב אני גם שמעתי על זה ואמרתי שבאמת בחודש הבא אני לא אקח את הכדורים. פשוט כבר התחלתי טיפול. אני גם חושבת שאם אין בעיה פיזית אז לא צריך אבל אני כל כך רוצה הריון שאני מנסה כל מה שאומרים לי.....

האם יש צורך לעשות תבחין הריון אם יום לפני שקיבלתי עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית? אני פשוט לא רוצה לאשלות את עצמי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו