החזרת בלסטוציסט מופשר בדרגה 3

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת בלסטוציסט מופשר בדרגה 3
    פרופ` דוד בידר
    27/11/2011

הוחזר לי בלסטוציסט מופשר בדרגה 3,כל הפרמטררים טובים(רירית טובה,החזרה חלקה)מה הסיכוי?יש בכלל הריונות מבלסט' מוקפאים?
    קמתי כ10 דקות מההחזרה לשרותים האם זה יפגע בהחזרה,האם העוברים יכולים להפלט בשרותים,היה נדמה לי ששמעתי משהון כמו "פק" אבל אולי זה רק מהלחץ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חחח...יקירתי זה מהלחץ..

רות
    27/11/2011

קודם כל העוברים לא נפלטים. אין דבר כזה. כנראה הלחץ של התקופה וההורמונים משפיעים עלינו..חחחח...
    ודבר שני, הרופאים אומרים תמיד, שכל עוד ישנה החזרה של עוברים - קיים סיכוי להריון.
    שאם לא כן, לא היו מחזירים לך בכלל.
    אז, תחכי עד לבדיקת הזמן כמה שאפשר בלי לחץ...קשה..קשה
    ותהיי רגועה העוברים נשארו אצלך ולא יצאו לשום מקום
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלסטוציסטים מופשרים-אשמח לתשובת רופ

דנה
    28/11/2011

כנראה מהלחץ,למרות שקראתי ש15 אחוז מהעוברים נפלטים בסמוך להחזרה איני יודעת מדוע...
    למרות שזאת זאת כבר הפעם ה6 שבה מחזירים לי קפואים מאותו המחזור ללא הועיל(למעט הריון תאומים שהסתיים בשבוע 6 בגלל שקים ללא עוברים),
    אני מוכרחה לדעת האם יש תקווה לבלסטוציסט(עוד לא זכיתי להריון מבלסטוציסטים בכלל והחזרתי עד כה 4 בנפרד),
    יש לציין שהייתי בהריון 3 פעמים,1 מהם הסתיים בלידה של ילד בריא.(ופעמיים הפלה בשבועות 6-10)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרת בלסטוציסט - תגובה

ד''ר דוד ישי
    03/12/2011

שלום
    לא רוצה לדבר על אחוזים, אבל בודאי שיש הריונות וילדים מבלסטוציסטים מופשרים
    עוברים לא נופלים מהרחם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו