מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרופ' בידרדנה28/11/2011
לאור תשובותך הכנות בעבר
האם נתקלת בהריונות מבלסטוציסט יחיד מופשר?
הוחזר לי בלסטוציסט בדרגה 3 אחרי הפשרה(1 לפניה)רירית והחזרה טובות.
מה הסיכויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר29/11/2011תמיד יש סיכויים אלא שבמקרה כזה הם לא גבוהים אך נתקלתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרו'פ בידר
דנה30/11/2011מהם הסיכויים באחוזים?
מדוע הסיכויי של בלסטוציסט הוא כל כך נמוך,הרי הוא עובר שנחשב "מתקדם"?
מתי אוכל להתחיל בטיפול IVF חדש לאחר הכשלון הצפוי של הסיבוב הנכחי?
(תודה לאל שסיימתי עם המוקפאים)
יש סיכוי שאוכל להתחיל בדיכוי לאחר המחזור הנכחי?(פרוטוקול דקא ארוך)
האם נדרש שוב אישור ועדה?
והאם אני יכולה לדרוש בפעם הבאה להקפיא פחות עוברים?(הסבב של מוקפאים זה הביא לי המון עוגמות נפש)
תודה....!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרו'פ בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר30/11/2011זה שזה עובר שהתקדם לא מפתיח לו הצלחת השתרשות אחרת מעובר ביום 2.
רוב העולם חוזר להחזיר מוקדם יותר,בימים 2 ו 3.
מסתבר שככל שזה מוחזר לסביבה הטבעית זה טוב יותר.
הצלחת בלסטוציסט קפוא היא קטנה ותלויה בגילך.
בגיל צעיר מדובר על 5%.
בכלל המוקפאים הסיכויים הרבה יותר קטנים.
החזרת עובר אחד ולא חשוב אם הוא בלסטוציסט או עובר בין יומיים הסיכויים לשרוד הפשרה ולתת הריון קטנים מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר
דנה30/11/2011אני בת 33,אני מניחה שהאחוזים נמוכים בהתאם,
ביחידתי מנהל היחידה מפחד מתאומים ולכן גם מוקפאים מחזיר 1,הוא טוען שבלסטוציסטים נוהגים להתחלק ברחם ולהפוך לתאומים ואף לרבעיות זהות,מה פשר הסברה הזאת?יש לזנה ביסוס?
במקרה הזה העובר הזה היה האחרון שלי.
כנראה שביחידדה זו לא שמעו על אחוזי ההצלחה הנמוכים של הבלסטוציסטים כי נוהגים לגדל לבלסטו' שוב ושוב ולכן אני גם ממשיכה להכשל.
אי לכך האם תמליץ לי לעבור יחידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר
דנה01/12/2011שאלה נוספת:
מה הסיכוי שלי בIUI?(יש לי רופא מטפל שלא שיייך ליחידה,שהפנה וממליץ בהפסקה עד להפריה)
לא היו לי הצלחות בהזרעות בעבר ,אבל היה לי הריון ספונטני(שנפל)סה"כ הנתונים לפני הזרעה תמיד טובים(מבחינת רירית וזקיקים)
אני מטופלת הפריות בגלל הפרעות ביוץ ובעיית זרע קלה.(בני יחידי הוא מהפריה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר03/12/2011אני לא בדעה של מנהל היחידה שלך.
כדאי לנסות יחידה אחרת ולשמוע דעות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)