לפרופסור בידר - IVM

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפרופסור בידר - IVM
    שירי
    29/11/2011

שלום, אני בת 36 בעלי ואני ניסינו להרות במשך שנתיים ולאחר מכן התחלנו בהזרעות (6 ללא הצלחה) ושלוש פעמים IVF ללא החזרה (פעם 1פרוטוקול קצר - נשאבה ביצית אחת מ11 זקיקים גדולים ללא הפרייה, פעם 2 פרוטוקול קצר - נשאבו 2 ביציות מ 13 זקיקים גדולים ללא הפרייה, פעם 3 פרוטוקול ארוך- לא נשאבו ביציות כלל מ 13 זקיקים) כמובן קיבלתי את כל ההרומונים הרגילים( לסירוגין דקפפטיל/סנורל, פיוריגון/גונל, מונוגון/לבוריס ואוביטרל), בדיקת זרע של בעלי תקינה. פרופיל הורמנלי שלי תקין וגם צילום רחם. על פניו "הכל" תקין, אבל הריון אין. במחזור זה אני ללא הורמונים בכלל ואני צפוייה בעוד ימים ספורים לעבור טיפול IVM (בבדיקה שנעשתה היום יש לי 10 זקיקים קטנים, אני ביום ה 9 למחזור). שאלות:
    1. אם "הכל" תקין למה אין הריון?, ברור שיש משהו שהוא לא תקין, איזה בדיקות עוד ניתן לעשות כדי להבין מה הבעיה? (שבוע הבא אני בשיבא לבדיקת קריוטיפ)
    2. מה הסיכוי לדעתך להצלחה בטיפול במחזור טבעי ללא הורמונים? האם לביצית יש יותר סיכוי להפרייה?
    3. האם טיפול IVM מתאים לי?
    4. האם יש טיפול או כל דבר אחר שאני יכולה לעשות? יש משהו שיכול לעזור לי?

תודה רבה וסליחה על ריבוי השאלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרופסור בידר - IVM

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפרופסור בידר - IVM - תגובה

פרופ` דוד בידר
    29/11/2011

זה באמת חשוב לעשות קריוטיפ.
    על פניו לא הכל תקין אלא שיש לך בעיה כלשהיא בביציות.
    לדעתי ה IVM לא מתאים פה.
    צריך לברר מה רמות ההורמונים :FSH, E2 ,AMH בוסת.
    כמו כן כדאי לעקוב אחרי מחזור טבעי ואם זה הולך בסדר כדאי לנסות שאיבת הזקיק הבודד.
    לאחר כל זאת יש צורך להחליט מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו