איקקלומין פעם ראשונה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איקקלומין פעם ראשונה
    קרן
    30/11/2011

שלום,
    בת 36. הריון ראשון לפני 3 שנים, מיד כשרצינו. עכשיו כמעט שנה ללא הצלחה.(מתוכם חודשיים היו בהנקה). החודש לקחתי פעם ראשונה איקקלומין 50 מ"ג פעמיים ביום ל- 5 ימים. לאחר סיום הכדורים היו לי כאבי בטן תחתונה שחלפו לאחר מס' ימים.
    כרגע יש איחור של שבוע ואני עדיין לא בודקת הריון כי הבנתי שהטיפול דוחה את המחזור.
    שאלתי - בכמה הוא דוחה את המחזור? לא הייתי במעקב זקיקים ולא בדיקות דם כך שאני לא יודעת מתי היה הביוץ.
    האם יכול להיות שאין הריון וגם אין מחזור בגלל הטיפול כתוצאה מציטסה? יתכן ציטסה אחרי טיפול אחד בלבד?
    תודה רבה
    מקווה להיות מופתעת לטובה:-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איקקלומין פעם ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תבדקי הריון

דנה
    30/11/2011

טיפול באיקקלומין לא דוחה מחזור,
    יש לך סיכויי טוב לקבל תשובה חיובית ( :

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איקקלומין פעם ראשונה - תגובה

ד''ר דוד ישי
    03/12/2011

שלום
    כל יכול להיות. אבל למה לנחש. עשי בדיקת דם ואם את לא בהריון פני לבדיקת רופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא

מילה
    03/12/2011

היי קרן
    תוכלי לכתוב לי בבקשה מי הרופא שנתן לך את האיקקלומין?
    אני מעוניינת לקבוע תור לרופא פוריות פרטי, אך לא כל רופא מוכן לתת הכדורים האלה,
    שמעתי דברים טובים מאוד על הכדורים האלה ואני רוצה לנסות גם אחרי ניסיונות לא מוצלחים של 11 חודשים.
    אשמח לקבל את תשובתך על מנת שאוכל לקבוע לרופא שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם הרופא

קרן
    04/12/2011

שלום לך,
    אני לא יודעת אם אפשר לומר - בכל אופן הרופא המקסים שלי הוא ד"ר דוידי עופר מאור יהודה. הוא מקבל גם בשוהם. מכבי ומאוחדת נדמה לי. למיטב ידיעתי הוא לא מומחה לפוריות. הוא הרופא הרגיל שלי שאצלו עשיתי את מעקב ההריון הקודם.
    כמובן שנותנים את האיקקלומין רק אם באמת יש סיבה לכך. אולי אם הייתי יותר צעירה לא היה נותן לי.. ואם אצטרך עוד סיבוב של הכדורים הפעם אתעקש שזה יהיה עם מעקב זקיקים כי חבל "לבזבז" חודש טיפול בלי לדעת מתי הביוץ.
    בכל אופן המון בהצלחה !! אהה וגם תעשו בדיקת זרע אם טרם עשיתם, זה הברור הראשוני שכדאי לבצע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו