אזואוספרמיה לא-חסימתית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אזואוספרמיה לא-חסימתית
    משה
    02/12/2011

שלום
    אני בן 34 הסובל מאזואוספרמיה לא-חסימתית. אישתי נבדקה ולא מצאו בעיות פוריות אצלה.
    עברתי ניתוח ומצאו זרעים בודדים. לאחר 3 ניסיונות של הפריות לא נתפסו הביציות המופרות אצל אשתי. הרופא שבו אנו מטופלים הוא אחד הרופאים הטובים בתחום והוא אמר שהכישלונות הן בעקבות איכות הזרע (חלק בתנועה חלקית וחלק עם מניפולציות על הזרע). שמחתי מאוד כאשר מצאו זרעים אצלי אבל מפה אני לא כל כך יודע לאן להמשיך. האם לנסות שוב לניתוח נוסף מכיוון שנגמר מלאי השאיבה או לפנות לזרע של תורם שהוכן כבר מבעוד מועד. מהן הסטטיסטיקות על פי מחקרים שבהן יש הצלחות במקרה כמו שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אזואוספרמיה לא-חסימתית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אזואוספרמיה לא-חסימתית - תגובה

פרופ' דב פלדברג
    03/12/2011

למשה שלומות,

קשה מאוד לייעץ לך ולהתייחס לשאלותיך מבלי לדעת הרבה פרטים נוספים אודותיך כמו הפרופיל ההורמונלי והבדיקות הגנטיות. במידה ותרצה אשמח להפגש איתך במרפאתי עם כל החומר הרפואי, להכנס לפרטי פרטים ולעומקם של דברים ולעזור לך בכל דרך אפשרית (טל' מרפאה 09-9581829 כל יום מ-16:00 אחה"צ).

בהצלחה ובברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו