מבולבלת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    אני
    04/12/2011

שלום רב,
    אני כרגע ב IVF + PGD עקב בעיה גנטית (טיפולמספר 5)
    התגובה השחלתית שלי תמיד טובה, בממצוע 22 ביציות. פרוטוקול ארוך, מתחילה דיכוי כשבוע לפני הווסת.
    בטיפול הנוכחי התחלתי את הסטימולציה ביום החמישי למחזור, ובד"כ יוצא לי להתחיל ביום השני-שלישי.
    היום, שבוע לאחר הזרקת מנופור + דקא נצפו מעט זקיקים. לא ספרנו, הרופא פשוט אמר שבד"כ יש לי יותר ושאחזור ביום חמישי לבדיקה נוספ, ושאולי עד אז יצוצו עוד כמה.
    ערך האסטרדיול 543 PG/ML. פרוגסטרון כמובן נמוך.
    בד"כ לאחר 8 ימים של סטימולציה יש לי ערך אסטרדיול של 1700.
    האם הבדל של יום עושה כזה הפרש ברמה של ההורמונים?
    האם יתכן שהתחילו את הסטימולציה באיחור? יש לציין ש3 ימים לפני שהתחלתי סטימולציה כבר הושג דיכוי הורמונאלי (24.11), אך הורו לי להזריק מנופור רק לאחר הסופש(27.11) בגלל שזה PGD וככה נוח להם.
    אני די חוששת שהפעם פישלו איתי. אני תמיד מגיבה אותו הדבר להורמונים והפעם משהו השתנה.
    לתשובתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת - תגובה

ד''ר צפנת וינר מגנזי
    04/12/2011

שלום לך,
    יתכן שקבוצת הזקיקים שלך הגיבה החודש לאט יותר, מציעה לא להכנס ללחץ ולהמשיך את הטיפול כפי שהומלץ. כמו כן, זכרי שבסופו של דבר האיכות חשובה יותר מהכמות, כך שגם אם יהיו החודש קצת פחות ביציות( גם בהתחשב בכך שאת שאת ב-PGD), עדיין זה לא אומר שום דבר על הסיכויי להרות.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו