מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרישיות?אני04/12/2011
שלום רב,
עקב כשלונות IVF נשלחתי לבצע בדיקות לקרישות יתר.
כל הבדיקות יצאו תקינות עד כה מלבד הבדיקות הבאות:
Hetrozygote
mutation
Factor V Leiden
mutation - blo
Prothrombin Normal
mutation 20210 - b
Hetrozygote
mutation
MTHFR (Methyl Tetra
Hydrofolat
אשמח לדעת האם יש לי בעיית קרישיות.(הטרוזיגוטית לפקטור V ו MTHFR)והאם מומלץ על קלקסן לקראת החזרת עוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישיות? - תגובה
ד''ר צפנת וינר מגנזי04/12/2011שלום לך,
ראשית אם את הטרוזיגוטית למוטצית פקטור ליידן (מוטצית פקטור V ), יש לך קרישיות יתר.
הטרוזיגוטיות למוטצית MTHFR אינה נחשבת לקרישיות יתר ומאוד שכיחה באוכלוסיה הכללית.
לגבי מוטצת פקטור ליידן, מתן קלקסן בהעברת עוברים וגם בהריון באופן מניעתי שנוי במחלוקת. יש רופאים אשרמטפלים בקלקסן מיום העברת העוברים ואחרים
רק מהרגע שבו יש הריון היות ומוטצית פקטור ליידן קשורה גם בהפרעות מיילדותיות, יש המטפלים רק לאחר הדגמת דופק עוברי בעל קול ויש רק במשכב הלידה לנמיעת קרישים או תסחיפים אצל האם. מציעה שתתיעצי עם הרופא המטפל.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת
ורד04/12/2011התייעצתי מקודם עם פרופסור קופרמינץ והוא ממליץ על קלקסן ביום של החזרת העוברים עד הבטא, ואם חיובית אז כמובן עד 6 שבועות לאחר הלידה.
האם פקטור ליידן יכול להיות הסיבה לחוסר ההצלחה שלי להרות?
בת 32 וכל יתר הבדיקות תקינות...
ילדתי לפני שנתיים, לאחר IVF עקב בעיית זרע והיום ב IVF עם PGD עקב נשאות גנטית שהתגלתה.
למזלי בהריון עם ביתי הבכורה לא היו לי שום בעיות, בכלל לא ידעתי על בעיית הקרישיות עד היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)