לפרו'פ בידר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפרו'פ בידר
    דנה
    05/12/2011

כמו שחששבתי החזרת הבלסטוציסט המוקפא לא הניבה הריון,
    אי לכך נגמרו העוברים המוקפאים ואני הולכת לעשות IVF מחזור טריים חדש,
    אני מטופלת בפורוטוקול ארוך,
    את בני ילדתי לפני 3 שנים אחרי פרוטוקול זה
    מה הסיכוי שלי במחזור טריים?(בעברי 3 הריונות 2 מIVF)בת 33 הסטוריה של ניתוח קיסרי חירום במהלך לידת בני במהלך הלידה נקרע צוואר הרחם ונתפר בניתוח
    מה זה פרוטוקול קצר זה מתאים לי?
    בחיי עברתי 2 הפריות בלבד ,(היו הרבה הפריות ולכן נתקעתי הרבה זמו עם מוקפאים)
    מתי אני יכולה להתחיל טיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרו'פ בידר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופ' בידר שאלה נוספת וחשובה

דנה
    05/12/2011

האם אני יכולה לדרוש להמעיט במוקפאים?
    בהפריה האחרונה לפני יותר משנה(עם הפלה וניתוח באמצע)
    נשאבו 18 ביציות הוחזר עובר 1 טרי והוקפאו 9 בנהם 3 בלסטוציסטים,איני רוצה בלסטוציסטים יותר ומעוניינת רק במוקפאיןם הטובים ביותר(
    האם אני יכולה לדרוש להחזיר לי יותר מעובר טרי אחד ?(האם זאת זכותי,ואני מוכנה לקחת אחריות על תאומים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' בידר שאלה נוספת וחשובה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    06/12/2011

הסיכויים תלויים בגיל אך לאור ההצלחות שלך אני מעריך שסיכוייך להרות עם עוברים טריים הוא טוב מאוד.
    את יכולה להחזיר שני טריים.
    לגבי הקפאה, יש להשאיר ענין זה להחלטת המעבדה.
    את לא צריכה יותר מידי להשקיע מחשבות לגבי סוגים שונים של החזרה והקפאה כילא מדובר אצלך באי הצלחה ולכן יש בפשטות לשים עוברים טריים ולא לתת דעת לגבי המוקפאים כי אין לי ספק שהמעבדה תדע מה לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' תודה לך ועוד שאלה

דנה
    06/12/2011

לפני ההפריה שהביאה ללידת בני נתנו לי רופאי היחידה כ45-50 אחוז לכל מחזור שאיבה והחזרה הייתי אז בת 29 וחצי,(הוחזרו אז שני עוברים בדרגה לא גבוהה במיוחד)האם סיכויים אלא רלונטים גם להיום אחרי כל מה שעברתי(הלידה,הקרע ההפלות,ההחזרות הכושלות)
    היום אני כבר בת 33,ובטח הביציות הן לא כבר מה שהיו פעם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' תודה לך ועוד שאלה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    06/12/2011

הביציות עדיין טובות והסיכויים גם כן.
    הסיכויים הם אינדיבידואליים וזה לא רק תלוי בגיל ועקב מה שכתבת אני מאמין שהסיכויים טובים ולא צריך לדבר על אחוזים אלא להמשיך עד שזה יקרה.
    לפי הנתונים שלך זה צריך לקרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה אחרונה

דנה
    06/12/2011

האם זכותו של מנהל היחידה להגביל אותי בעובר טרי אחד(יש לו נוהל כזה)?
    האם אני כמטופלת יכולה לדרוש להחזיר 2 למרות הסיכוי הגדול לתאומים בהתאם לנתונים שלי,וזה שכבר נתפסו אצלי שניים?
    האם הריון תאומים אפשרי כאשר אני צריכה לתפור את צוואר הרחם בתפר מקדונלד בשבוע 14?(עקב קרע מהלידה)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה אחרונה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    08/12/2011

אני מבין את עניין מרובה העוברים ואולי באמת כדאי להחזיר עובר אחד טוב למרות שאת יכולה לדרוש החזרה של שניים וזה זכותך.
    אפשרי תפר לתאומים אך זה פחות טוב מעובר אחד במצבך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו