דחחחחחחחחחחוווף לפני הזרעה!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחחחחחחחחחחוווף לפני הזרעה!!
    שרון
    06/12/2011

שלום רב
    אני בת 28 בטיפול רביעי בהזרעות
    היום עשיתי אולטרסנד : רירית 11 מ"מ זקיק 16,14,13,10 .
    האחות אמרה לי להמשיך להזריק 75 יח של פירגיון היום בערב ,מחר בצהריים עוד 75, ובערב מחר אוביטרל. וההזרעה בעזרת ה' בלי נדר ביום שישי בבוקר עכשיו השאלה... היום יום שלישי, עד יום שישי (יום ההזרעה)אני לא הולכת לעשות אולטרסנד+בדיקת דם ,זה לא לקחת סיכון שהזקיק לא יגיע לגודל הרצוי בהזרעה ???
    עושים הזרעה בלי לדעת את הגודל של הזקיק סמוך להזרעה לפחות ביומיים??
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחחחחחחחחחחוווף לפני הזרעה!! - תגובה

פרופ` דוד בידר
    06/12/2011

היה צריך להזריק יומיים ולחזור על הבדיקות.
    אבל יש גם דרך כזאת, יוצאים מתוך הנחה שמחר הזקיקים 16 ו 14 יגדלו ואז לעשות ביוץ ליום ו ולעשות הזרעה.
    לפעמים זה שיקול של נוחות כי אולי הרופא ביום א כבר נסע לחופש ורוצה לסיים הטיפול.
    אני לא פוסל את ההוראות שקיבלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרעה רביעית עם זקיקים 16 מ"מ

ענבל
    14/05/2012

שלום רב,

הזרעה רביעית שלי, כל פעם לאחר מעקב זקיקים כאשר יש זקיק מוביל 16 מ"מ וזקיקים קטנים נוספים בין 12 מ"מ ל- 15מ"מ הרופא מחליט לבצע הזרעה כאשר עד כה זה לא צלח.
    בדיקות דם אסטדירול 1350 פרוגרסטורן 0.55 .
    נראה לי שהזקיק לא מתפתח ולכן ההזרעה לא מצליחה.
    ביצעתי החודש הזרעה נוספת, ובפעמים הקודמות ביום השישי לאחר ההזרעה היו לי כמו כאבי מחזור ליומיים שנפסקים ולאחר כשבוע אני מקבלת מחזור מה שגם קורה לי כרגע.

עקרונית לפי מיטב הבנתי הפרוגרסטרון אמור להיות פחות מ- 1 אבל ניתן להמתין שיגיע ל 0.80 לפחות ושהזקיק יגדל?

מאוד מתסכל ואני לא יודעת מה לעשות,

מה אתה מציע?
    מה גם שנתוני הזרע של בעלי תקינים פרט למורפולוגיה 1% והרופא אמר שבגלל שכמות הזרע תקינה אז פחות מסתכלים על מורפולגיה מה שנראה לי מוזר.

בבקשה תשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטעות הקלדתי בתגובה במקום בהודעה

ענבל
    14/05/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרעה רביעית עם זקיקים 16 מ"מ - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/05/2012

מטרת הטיפול זה להגיע ל 2 עד 4 זקיקים סביב 20 מ״מ ואז להזריק אוביטרל ולעשות הזרעות.
    הטיפול שאת מקבלת לא מספק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרעה בזקיק 16

ענבל
    14/05/2012

תודה על התשובה.

מה שזה אומר שסיכוי להרות בזקיק 16 הינו קלוש ומנגד קיים חשש כי בזקיק 20 הביוץ כבר יחל.

אז אני בבעיה ולכן בעצם זו הסיבה שההזרעות לא צלחו עד כה.
    מה אני אמורה לומר לרופא שלי? כך שההזרעה תצליח בעזרת ה'?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרעה בזקיק 16 - תגובה

פרופ` דוד בידר
    16/05/2012

את לא יכולה להגיד לו כי הוא מחליט על הטיפול, אך היות ושאלת אמרתי לך את חוות דעתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו