מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחחחחחחחחחחוווף לפני הזרעה!!שרון06/12/2011
שלום רב
אני בת 28 בטיפול רביעי בהזרעות
היום עשיתי אולטרסנד : רירית 11 מ"מ זקיק 16,14,13,10 .
האחות אמרה לי להמשיך להזריק 75 יח של פירגיון היום בערב ,מחר בצהריים עוד 75, ובערב מחר אוביטרל. וההזרעה בעזרת ה' בלי נדר ביום שישי בבוקר עכשיו השאלה... היום יום שלישי, עד יום שישי (יום ההזרעה)אני לא הולכת לעשות אולטרסנד+בדיקת דם ,זה לא לקחת סיכון שהזקיק לא יגיע לגודל הרצוי בהזרעה ???
עושים הזרעה בלי לדעת את הגודל של הזקיק סמוך להזרעה לפחות ביומיים??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחחחחחחחחחחוווף לפני הזרעה!! - תגובה
פרופ` דוד בידר06/12/2011היה צריך להזריק יומיים ולחזור על הבדיקות.
אבל יש גם דרך כזאת, יוצאים מתוך הנחה שמחר הזקיקים 16 ו 14 יגדלו ואז לעשות ביוץ ליום ו ולעשות הזרעה.
לפעמים זה שיקול של נוחות כי אולי הרופא ביום א כבר נסע לחופש ורוצה לסיים הטיפול.
אני לא פוסל את ההוראות שקיבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה רביעית עם זקיקים 16 מ"מ
ענבל14/05/2012שלום רב,
הזרעה רביעית שלי, כל פעם לאחר מעקב זקיקים כאשר יש זקיק מוביל 16 מ"מ וזקיקים קטנים נוספים בין 12 מ"מ ל- 15מ"מ הרופא מחליט לבצע הזרעה כאשר עד כה זה לא צלח.
בדיקות דם אסטדירול 1350 פרוגרסטורן 0.55 .
נראה לי שהזקיק לא מתפתח ולכן ההזרעה לא מצליחה.
ביצעתי החודש הזרעה נוספת, ובפעמים הקודמות ביום השישי לאחר ההזרעה היו לי כמו כאבי מחזור ליומיים שנפסקים ולאחר כשבוע אני מקבלת מחזור מה שגם קורה לי כרגע.
עקרונית לפי מיטב הבנתי הפרוגרסטרון אמור להיות פחות מ- 1 אבל ניתן להמתין שיגיע ל 0.80 לפחות ושהזקיק יגדל?
מאוד מתסכל ואני לא יודעת מה לעשות,
מה אתה מציע?
מה גם שנתוני הזרע של בעלי תקינים פרט למורפולוגיה 1% והרופא אמר שבגלל שכמות הזרע תקינה אז פחות מסתכלים על מורפולגיה מה שנראה לי מוזר.
בבקשה תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטעות הקלדתי בתגובה במקום בהודעה
ענבל14/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה רביעית עם זקיקים 16 מ"מ - תגובה
פרופ` דוד בידר14/05/2012מטרת הטיפול זה להגיע ל 2 עד 4 זקיקים סביב 20 מ״מ ואז להזריק אוביטרל ולעשות הזרעות.
הטיפול שאת מקבלת לא מספק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה בזקיק 16
ענבל14/05/2012תודה על התשובה.
מה שזה אומר שסיכוי להרות בזקיק 16 הינו קלוש ומנגד קיים חשש כי בזקיק 20 הביוץ כבר יחל.
אז אני בבעיה ולכן בעצם זו הסיבה שההזרעות לא צלחו עד כה.
מה אני אמורה לומר לרופא שלי? כך שההזרעה תצליח בעזרת ה'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה בזקיק 16 - תגובה
פרופ` דוד בידר16/05/2012את לא יכולה להגיד לו כי הוא מחליט על הטיפול, אך היות ושאלת אמרתי לך את חוות דעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)