טיפולים לקראת הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפולים לקראת הזרעה
    ר.
    30/01/2008

ד"ר שלום רב!
    היום הייתי אצל רופא פריון על מנת להתחיל בטיפול לקראת הזרעה (שחלות פוליציסטיות). יחד עם זאת כמובן ששכחתי לשאול כמה שאלות.. אני אמורה מחר להתחיל לקחת פרימולט נור 3 ביום למשך חמישה ימים ע"מ לקבל מחזור. בנוסף הוא כתב לי לקחת פרוגילוטון לאורך 21 יום. למה כדור זה נועד והאם אפשר לקחת את שניהם במקביל? ושאלה אחרונה-נאמר לי לקחת מהיום החמישי של המחזור איקקלומין לאורך חמישה ימים. האם אין בעיה לקחת פרוגילוטון במקביל לאיקקלומין ותוך כמה זמן אני אמורה לבייץ?אודה לשתובתך- ר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולים לקראת הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ר

ד''ר דוד ישי
    31/01/2008

משהו לא מסתדר לי עם הטיפול. את הפרוגילוטון אי אפשר לקחת עם הפרימולוט וגם לא את האיקקלומין עם הפרוגילוטון. תבררי את העניין עם הרופא שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה לאחר בירור

ר.
    31/01/2008

ד"ר שלום!

התנצלות על הבלבול. אכן דברתי עם האחיות והן הנחתו אותי לקחת פרוגילוטון למשך 21 יום ולא פרימולט נור. עכשיו הכל ברור חוץ משאלה קטנה..- מדוע הרופא העדיף שאקח כדורים שיביאו לי את המחזור רק לאחר 21 יום ולא שאקח את האופציה השניה -לאורך 5 ימים ואקבל מחזור הרבה יותר מהר?? זה הכל לשם התחלת טיפול הזרעה...

תודה ר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ר

ד''ר דוד ישי
    02/02/2008

הפרימולוט נור ניתן כאשר יש השפעה אסטרוגנית חזקה עם רירית עבה ומה שחסר זה הפרוגסטרון
    ( פרימולוט נור ) - כדי לגרום לוסת. כאשר הרירית דקה נותנים את הפרוגילוטון שהוא תכשיר משולב של אסטרוגן ופרוגסטרון שמחקה, בצורה שבה הוא מופיע בתכשיר, את המחזור הטבעי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו