קלקסן

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קלקסן
    מור
    06/12/2011

הזרקתי בפעם הראשונה קלקסן היום, מאוד שורף לי באזור ההזרקה, האם זה תופעה מוכרת? האם זה יעבור? יש תופעות כלשהן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלקסן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

לירון
    07/12/2011

שלום

גם אני מזריקה קלקסן וזה שורף באיזור ההזרקה כ-10 דקות וזה עובר. לפי הבנתי ממס' רופאים ששאלתי לא אמור להיות תופעות . לאחר כשבועיים מהפעם הראשונה שהזרקתי עשיתי בדיקות דם לראות שהכל בסדר. בכל מקרה בשביל השקט הנפשי רצוי להתייעץ עם רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלקסאן

לירון
    07/12/2011

אכן הזריקה קלקסאן היא שורפת. זה החומר שבה, ועם הזמן פשוט מתרגלים לזה.

זה לא בגלל שעשית משהו לא בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלקסן

ש
    08/12/2011

היי
    זו תופעה ידועה ומוכרת בהזרקת הקלקסן. מנסיוני, תנסי להזריק את הזריקה באופן איטי. הכוונה היא כאשר את לוחצת על הבוכנה, תילחצי לאט לאט, וכאשר את מחטא את האזור עם המגבון אז אל תשפשפי את האזור אלא תלחצי עליו בתנועה מעגלית. זה גורם לפחות הרגשת שריפה.

שיהיה לך בהצלחה ושלא תזדקקי לחבר קלקסן יותר :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לקלקסן

רונית
    08/12/2011

אני אלרגית לקלקסן. כבר אחרי הזריקה הראשונה הופיעה לי פריחה אדומה באזור החזה והגב. הזרקתי עוד פעמיים ואז הפסקתי כי הפריחה התפשטה. בטיפול שלאחר מכן קיבלתי זריקות של חומר אחר המשמש תחליף לקלקסן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלקסן - תגובה

ד''ר דוד ישי
    11/12/2011

שלום
    אני מסכים עם התשובות שקבלת מהבנות המנוסות עם התרופה הזאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו