הזרעה שנכשלה על בסיס גונל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה שנכשלה על בסיס גונל
    מירי
    31/01/2008

עברתי לפני כשבועים הזרעה על בסיס גונל [נצפו 4 זקיקים 17.18.17.18 ,למחרת התבקשתי לקחת גונל ויומים אחרי ההזרעה התבקשתי לקחת סופרפק [יש לצין שזו הזרעה ראשונה על בסיס גונל ,2 הזרעות הקודמות היו על בסיס מחזור החודשי,בדיקת הזרע טובה,יש לי אנדומטריומה קטנה,למה ההזרעה נכשלה אע"פ שהיו 4 זקיקים ואני מביצת טבעי,אתמול 13 יום אחרי ההזרעה עברתי בדיקת הריון ויצא שלילית ,היום הבחנתי בכתמים חומים עד כהים ודימומים,האם זה תחילתו של מחזור ? אם יש סיכוים שיש בכל זאת הריון? אע"פ שהבדיקה יצאה שלילית,הבנתי שנשים בהריון אין להן הפרשות חומות ודמיות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מירי

ד''ר דוד ישי
    31/01/2008

יכולות להיות סיבות רבות לכשלון להרות. אבל תזכרי. גם כאשר הכל אופטימלי, הסיכויים להרות רחוקים מ 100% ואפילו מ 50% . אז לא הייתי מתיאש. בכל מקרה את הבדיקה צריך לעשות 14 יום לאחר ההזרעה ( הייתי מחכה אפילו יום נוסף ) ודימום בשלבים מוקדמים של הריון תקין הוא תופעה לא נדירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו