בלסטוציסט

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בלסטוציסט
    אני
    10/12/2011

אנחנו כבר בטיפול חמישי. בכל חמשת הטיפולים, אף עובר שנשאר בחוץ לא התפתח לבלסטוציסט.
    מה הסיכוי שאלה שהוחזרו יקלטו ויתפתחו?
    מה עושים?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלסטוציסט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלסטוציסט - תגובה

ד''ר צפנת וינר מגנזי
    10/12/2011

שלום לך,
    הסיכוי להריון מהעברת עוברים טריים הוא של 30-35% למחזור טיפול. הסיכוי שמעובר יתפתח בלסטוציסט במעבדה הינו 20-40%
    במידה ובחמשת הטיפולים הועברו עוברים באיכות טובה בגיל יומיים או שלושה ללא הריון - יש מקום לבצע בירור של כשל חוזר בהשרשה, הכולל היסטרוסקופיה, בירור קרישיות יתר, יעוץ גנטי ובדיקת קריוטיפ. כמו כן יש מקום לשקול פרוצדורות כמו ביצוע ביופסיה של הרירית - פיפל לפני תחילת הטיפול או ביקוע חלקי של מעטפת הביצית לפני העברת העוברים- assisted hatching מציעה שתתיעצי עם הרופא המטפל.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלסטוציסט - שאלה נוספת

אני
    10/12/2011

שכחתי לציין שהבעיה היא בזרע של הבעל (מורפולוגיה 0%). הזרעונים הטובים נבחרו בקפידה, אך העוברים החיצוניים התפתחו עד חלוקה של 8 ולא מעבר.
    בעלי עשה בדיקת האלוספרם, ויצא 14% (תקין, לפי הרופא המטפל).
    האם בנוסף יש משהו שצריך לעשות גם בצד של הבעל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקפצה

אני
    11/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים???

אני
    12/12/2011

אין לאף אחד מהדוקטורים/פרופסורים בפורום תשובה????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו