אחרי החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרה
    שרי
    12/12/2011

אני 10 ימים אחרי ההחזרה.

3 ימים אחרי ההחזרה חזרתי לעבוד. אני לא מתאמצת יותר מדי בעבודה, אך גם גם לא יושבת רוב הזמן,ומדי פעם צריכה ללכת די מהר.

היום בעבודה התכופפתי מתחת למחשב כמה פעמים ובערב ראיתי הכתמות. האם זה שהתכופפתי (לא הרמתי שום דבר כבד, והשתדלתי להכתוכף בזהירות) עלול לפגוע בסיכוי להריון ולהביא להפלה? אני ממש מפחדת שהרסתי את המחזור הזה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרי יקרה, אל חשש

רות
    12/12/2011

אמנם אינני יודעת מה מקור ההכתמות. אך, בוודאי זה לא משום שהתכופפת קמעה.
    אני, דרך אגב, חזרתי לעבודה מיד לאחר שיצאתי מבי"ח לאחר ההחזרה והתנהלתי רגיל.
    אמנם תהליך הזריקות, בדיקות הדם והזקיקים, השאיבה, ההחזרה - אינם מנת חלקן של הבנות שנכנסות להריון באופן טבעי. אך לפחות לאחר ההחזרה, אנו יכולות להתנהל כאילו "הופרנו" באופן טבעי כמותן. גם בנות אלו אינן שוכבות בבית 3 ימים לאחר שהן מקיימות יחסים במטרה להיכנס להריון.
    הסירי דאגה מליבך לגבי התנהלותך לאחר ההחזרה.
    שוב, לגבי ההכתמות אינני יודעת מה מקורן, אך לא הגיוני שזה אירע משום שהתכופפת.
    בכל מקרה, שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי החזרה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    12/12/2011

הכתמות הן בעקבות הפעולה החוץ גופית בעיקר עקב השאיבה או ההחזרה ואין לזה חשיבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

שרי
    12/12/2011

תודה רבה, פרופ' בידר ורות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תלחצי...

L
    13/12/2011

אל תלחצי מהכתמה.. לי היתה הכתמה קלה של דם 10 ימים אחרי ההחזרה והייתי בטוחה שהלך לי הטיפול.. ההכתמה היתה חד פעמית ויומיים אחרי זה גיליתי שנכנסתי להריון ( שהופסק לצערי בשבוע 13 אבל זה כבר לא קשור)...
    תחכי עוד יום לבדיקת הדם ואז תדעי...
    עכשיו אני גם ממתינה לתוצאות מהחזרת קפואים.. אבל לי יש עוד יותר משבוע לחכות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו