מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי החזרהשרי12/12/2011
אני 10 ימים אחרי ההחזרה.
3 ימים אחרי ההחזרה חזרתי לעבוד. אני לא מתאמצת יותר מדי בעבודה, אך גם גם לא יושבת רוב הזמן,ומדי פעם צריכה ללכת די מהר.
היום בעבודה התכופפתי מתחת למחשב כמה פעמים ובערב ראיתי הכתמות. האם זה שהתכופפתי (לא הרמתי שום דבר כבד, והשתדלתי להכתוכף בזהירות) עלול לפגוע בסיכוי להריון ולהביא להפלה? אני ממש מפחדת שהרסתי את המחזור הזה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרי יקרה, אל חשש
רות12/12/2011אמנם אינני יודעת מה מקור ההכתמות. אך, בוודאי זה לא משום שהתכופפת קמעה.
אני, דרך אגב, חזרתי לעבודה מיד לאחר שיצאתי מבי"ח לאחר ההחזרה והתנהלתי רגיל.
אמנם תהליך הזריקות, בדיקות הדם והזקיקים, השאיבה, ההחזרה - אינם מנת חלקן של הבנות שנכנסות להריון באופן טבעי. אך לפחות לאחר ההחזרה, אנו יכולות להתנהל כאילו "הופרנו" באופן טבעי כמותן. גם בנות אלו אינן שוכבות בבית 3 ימים לאחר שהן מקיימות יחסים במטרה להיכנס להריון.
הסירי דאגה מליבך לגבי התנהלותך לאחר ההחזרה.
שוב, לגבי ההכתמות אינני יודעת מה מקורן, אך לא הגיוני שזה אירע משום שהתכופפת.
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/12/2011הכתמות הן בעקבות הפעולה החוץ גופית בעיקר עקב השאיבה או ההחזרה ואין לזה חשיבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
שרי12/12/2011תודה רבה, פרופ' בידר ורות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תלחצי...
L13/12/2011אל תלחצי מהכתמה.. לי היתה הכתמה קלה של דם 10 ימים אחרי ההחזרה והייתי בטוחה שהלך לי הטיפול.. ההכתמה היתה חד פעמית ויומיים אחרי זה גיליתי שנכנסתי להריון ( שהופסק לצערי בשבוע 13 אבל זה כבר לא קשור)...
תחכי עוד יום לבדיקת הדם ואז תדעי...
עכשיו אני גם ממתינה לתוצאות מהחזרת קפואים.. אבל לי יש עוד יותר משבוע לחכות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)