שאלה לפרופ' בידר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' בידר
    רנית
    13/12/2011

שלום פרופ' בידר,

הייתי אמורה לטוס לקייב בחודש שעבר להחזרת עוברים מתרומת ביצית, אך בשל הקדמת הביוץ בוטלתי. נתנו לי מהיום השלישי פרוגינובה פעמיים ביום ואפילו בשלב מסוים צטרוטייד, אך ביום ה-18 למחזור הפרוגסטרון הראה 8.4 ואח"כ רק המשיך לעלות והזקיק כבר הראה ביוץ. (הטיסה יצאה ביום ה-25 למחזור שלי ולכן לא היה כבר טעם.)

החודש החלטתי לנסות שוב. עברתי לרופא אחר כי הרופא הקודם נוסע כל חודשיים.
    ( וחוץ מזה שמועד ההחזרה במקרה הזה יצא ביום ה-18 למחזור שלי...)

מהיום הרביעי למחזור התחלתי לקחת שלוש פעמים ביום פרוגינובה. הרופא אליו עברתי אינו מבקש לבדוק בדיקות דם של פרוג' ואסטרדיול. טוען כי רק הרירית חשובה. נבדקתי אצלו ביום ה-14 למחזור אחרי נטילת פרוגינובה במשך 10 ימים. אמר שהרירית יפה מאוד. ביום ה-18 למחזור אכן החזירו לי עוברים בקייב.
    אני כל הזמן מודאגת שמא גם הפעם היה ביוץ ולא בדקנו בבדיקות דם, מה גם שהבדיקה של הרירית היתה ארבעה ימים לפני ההחזרה, ולא בסמוך לה.

אנא חוות דעתך והאם גם אם היה ביוץ יש סיכוי בכל מקרה להקלט?

תודה רבה
    הללויה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לפרופ' בידר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לתגובה

רנית
    13/12/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/12/2011

היה צריך לבדוק פרוגסטרון בדם.
    אך אם הרירית נראתה ממש טוב ותלת שכבתית אפילו 4 ימים לפני אז יחסית זה בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו