אחרי החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרה
    בר
    22/12/2011

שלום רב אני אחרי שאיבה שהייתה ביום ה-18.12 וההחזרה היתה ב-21.12 של שני עוברים טריים בעלי 4 תאים הייתי רוצה לדעת מה הסיכויים שעוברים כאלה אכן יקלטו? ולמה הם לא הגיעו ליותר תאים כי מבחינת זמן היו 72 שעות ויותר במעבדה על מה זה מעיד?והאם עליי להרגיש משהו? מיום ההחזרה אני בשגרה רגילה אך לא מרימה כבד או מתקופפת הרבה וכ"ו חשוב לי לדעת אם אני נוהגת נכון כי אין לי ב"ה שום סימן מקבלת אנדומטרין 2 ביום האם זה מספיק?
    חשוב לי לציין כי אני אחרי 2 לידות ספונטניות וכעת החצוצרות שלי חסומות[קיסרי אחרון] ולכן אני בטיפול ראשון של IVF האם זה שהרחם שלי קלט הריונות בעבר מגדיל קצת את סיכויי להיקלט או אין קשר אשמח לחוות דעתך לשאלותיי הרבות תודדדדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרה - תגובה

ד''ר דוד ישי
    24/12/2011

שלום
    ב 72 שעות, העוברים צריכים להיות בעלי 6-8 תאים. העובדה שהם היו בעלי 4 תאים מפחיתה את הסיכויים להריון.
    לא אמורים להרגיש כלום. לא במצב שבו מתפתח הריון ולא במצב שלא.
    השגרה שלך נכונה והתמיכה שאת מקבלת טובה.
    העובדה שהיית בהריון בעבר מעודדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו