סיכון בהריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סיכון בהריון
    שרון
    23/12/2011

שלום סוף סוף אני בהריון לאחר שנה וחצי של נסיונות 2 הפלות כימיות וטיפול הזרעה שהצליח. אני בשבוע 8 להריון

רציתי לשאול: אני עם צניחת מסתם בלב אני עובדת כמעצבת גרפית במשרד פירסום אני כמעט כול יום יושבת בן 10 ל13 שעות עם הפסקות קצרות מאוד (חצי שעה פעם ב3 שעות)
    המעסיק שלי טוען שזו העבודה אם משהו לא בסדר תיצאי לשמירת הריון.
    רציתי לדעת אם זה בכלל בסדר שאני יושבת כל כך הרבה שעות ושאני לא מסכנת את עצמי בשביל העבודה. בשבוע האחרון יש לי לחצים בבטן התחתונה לאחר העבודה גם זה אני לא יודעת אם זה קשור
    לפני שאני פונה לרופא שלי רציתי לקבל המלצה ממכם מה כדאי לי לעשות???????????

חשוב לציין שזה הריון שלישי שלי ואני עבדתי בהריונות הקודמים שלי בדיוק כך ובחודש שביעי כבר היו צירים שהסתיימו בשמירת הריון אבל עכשיו פשוט זה מהתחלה וזה מה שמדאיג אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכון בהריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

שרון
    24/12/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכון בהריון - תגובה

ד''ר דוד ישי
    24/12/2011

שלום
    לדעתי, שום דבר שתעשי או לא תעשי בשלב הזה של ההריון לא ישנה. אבל רצוי שתתיעצי עם פרינטולוג- מומחה להריון ולידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו