מה קרה פה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה קרה פה
    שושה
    25/12/2011

שלום רופאים יקרים
    לאחר פרוטוקול קצר של דקא,גונאל ומנוגון (בכמויות מכובדות) ביום חמישי האחרון היו תוצאות הבדיקות:
    E2 9000
    פרוג 4
    ונצפו כ9 זקיקים.
    היום (יום א)- נשאבו 4 בלבד!!!
    הרופא אמר שהיו זקיקים ריקים.
    לתחושתי הרופא משך אותי יום אחד מעבר למה שצריך וכל זאת מכיוון שלא מבצע שאיבות בשבת.
    האם ייתכן שכל זה קרה באמת בגלל שמשכנו יום אחד מעבר למה שצריך היה?
    האם ייתכן שהזקיקים הגדולים שנצפו "הלכו לעולמם" והפכו לזקיקים ריקים בגלל סיבה זו??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה קרה פה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם לי זה קרה..

גלית
    26/12/2011

היו לי ביום חמישי 8 זקיקים בגדלים של 17 ממוצע ואמרו לי להמשיך עם הגונל F וכאלה. ולקחת ביום שישי ב11 בלילה את האוביטרל. וביום ראשון אני בשאיבה.. ואצלי זה בכלל אמרו שלא היו ביציות, ואז שאלתי איך זה הרופא אמר שהם היו ריקות, אבל לפי דעתי זה פשוט פספוס של זמן הביוץ, מה גם שאחרי שיצאתי מההרדמה הם עשו לי בדיקת דם לראות אם יש השפעה של האוביטרל. מה שאומר שכנראה הביוץ לפני, והם רצו לבדוק אם הם פספסו אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה קרה פה - תגובה

פרופ' שחר קול
    26/12/2011

זקיקים ריקים - לא נדיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו