אולטרסאונד במחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אולטרסאונד במחזור
    סיגל
    26/12/2011

שלום רב,

אני בת 39 התחלתי טיפולים להכנס להריון - הרופא שלי אמר לי שכשאני אקבל מחזור להודיע לו והוא רוצה לבצע אולטרסאונד כשאני במחזור - השאלה שלי היא למה הבדיקה הזו? כי היא קצת לא נעימה האם זה כדי לבדוק ביוץ במחזור?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולטרסאונד במחזור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסיגל

לימור
    26/12/2011

היי סיגל.
    גם אני כמוך התחלתי את הטיפול הראשון שלי לפני מספר ימים. יום שישי האחרון עשיתי אולטרסאונד במחזור. שאלתי את הטכנאית. היא אמרה שזה כדי לשלול ציסטות ולהמשך טיפול.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולטרסאונד במחזור

סיגל
    26/12/2011

תודה לימור על התגובה.

ברצוני לשאול אותך לגבי הבדיקה במחזור היא לא נעימה - איך זה הולך שמים לך פד מתחתיך כדי לא ללכלך ?- הרופא שלי עושה לי את הבדיקה וזה קצת לא נעים לי אני פוחדת שאני אלכלך לו את הכסא.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיגל

לימור
    26/12/2011

לא אשקר. זה לא נעים. ואפילו התנצלתי בפני הטכנאית שיש לי הרבה. היא לא הגיבה. היא לא הסתכלה לעברי. הבדיקה ארכה כ 3 דקות על השעון.
    אני כמוך. כמעט שלא ישנתי לילה קודם מרוב לחץ ואני מוכרחה להודות שלאחר הבידקה הבנתי שהשד לא כזה נורא. הטכנאיות (ותביני שבדקתי יום קודם אם זו אישה או גבר:-) רגילות לזה. הן רואות עשרות נשים ביום.
    שיעבור לך בקלות והכי חשוב שיהיה לנו בהצלחה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו