דימום וכאבים בתחילת הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום וכאבים בתחילת הריון
    רונית
    30/12/2011

שלום רב,
    סוף סוף נקלטתי להריון לאחר טיפול ivf. הוחזרו 2 עוברים
    ביום ראשון האחרון-י"מ 14- בטא 520.
    כבר באותו יום התחילו לי הפרשות חומות ורדרדות, לאחר יומיים בדקתי שוב בטא והיתה הכפלה.
    אתמול התחילו לי כאבים קלים(דומים לכאבי מחזור) בבטן תחתונה. נסעתי שוב לבי"ח לבדוק בטא+עשיתי אולטרסאונד כדי לוודא שיש שק הריון ואכן היה וגם הבטא שוב הוכפלה
    למרות שזה שבוע מאד צעיר(4+4), ראו שק כמובן לא חלמון...וזימנו אותי שוב ליום חמישי הבא. במשך יום שלם פסקו הדימומים
    והיום בצהריים שוב הרגשתי כאבים קלים בבטן תחתונה והיה שוב דימום(לא מאסיבי,אבל עדיין דימום)
    רציתי לשאול האם זה תקין?על המ זה יכו להעיד? האם יש סיבה לדאגה?אין לי סלבנות לחכות עד חמישי הבא לראות דופק,אני כל הזמן חושבת שמשהו אל תקין ולצערי לא ניתן לדעת בשלב כה מוקדם. אשמח לתשובתכם...
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לשאלה-

רונית
    31/12/2011

האם זה תקין שראו שק הריון ללא שק חלמון בשבוע 4+4?
    לא אמורים לראות יתר בשבלב זה, למרות שהבטא התחילה גבוהה?
    ראיתי כאן ממישהי עם בטא נמוכה יותר שראו אצלה שק הריון ושק חלמון בערך בשלב הזה..אשמח לתשובתכם
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה-חשוב לי מאד..

רונית
    02/01/2012

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו