אשמח אם מישהו יענה...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אשמח אם מישהו יענה...
    בר
    31/12/2011

בהמשך להודעתי מאתמול,,,הבוקר החל ממש מחזור דימום בזמן מתן שתן ויותר חזק הפסקתי על דעת עצמי את הנרות כי הרופא שלי בחו"ל ואם קבלתי מחזור אז מה הטעם להמשיך נהגתי נכון? הייתי רוצה עוד לדעת למרות שבעבר הייתי בהריון ו-2 לידות תקינות וספונטניות (חצוצרות חסומות)למה בתהליך שכבר הוכנסו לי עוברים עדיין הרחם לא קלט? מה יכול להעיד מצב זה מפעם ראשונה של IVF האם העובדה שהייתי במתח רב היא שלא נתנה להיקלט? או שעליי לבדוק עוד אפשרויות מה האחוזים של מוקפאים?ועד כמה יש סיכוי בהמשך להודעתי מאתמול,,,הבוקר החל ממש מחזור דימום בזמן מתן שתן ויותר חזק הפסקתי על דעת עצמי את הנרות כי הרופא שלי בחו"ל ואם קבלתי מחזור אז מה הטעם להמשיך נהגתי נכון? הייתי רוצה עוד לדעת למרות שבעבר הייתי בהריון ו-2 לידות תקינות וספונטניות (חצוצרות חסומות)למה בתהליך שכבר הוכנסו לי עוברים עדיין הרחם לא קלט? מה יכול להעיד מצב זה מפעם ראשונה של IVF האם העובדה שהייתי במתח רב היא שלא נתנה להיקלט? או שעליי לבדוק עוד אפשרויות מה האחוזים של מוקפאים?ועד כמה יש סיכוי אם בטרי לא נקלט? תודה רבהאם בטרי לא נקלט? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח אם מישהו יענה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מענה

ליאור
    31/12/2011

דבר ראשון נהגת נכון אם קיבלת מחזור אין צורך להמשיך בתמיכות
    דבר שני, לפי מה שאני יודעת ואני לא רופא יש סיכויים טובים למוקפאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ליאור
    01/01/2012

לא אין זריקות פשוט מגיעים להחזרה בתקווה שיצליח
    מוקפאים הם יותר חזקים מטריים לפי מה שקראתי לי מוקפא נקלט פשוט הוא לא התפתח ונפל
    אני מקווה שיקלט וישאר...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאור,,,

בר
    01/01/2012

ליאור תודה רבה על היתיחסותייך אך באמת לא היו לי הרבה ברירות אלה להפסיק את התמיכה אומנם אני מאוד רציתי שיצליח אך לא כך היה ,בניסיון הראשון מה שכולם אמרו כי בטרי פעם ראשונה זה נתפס ולא אז אני לא יודעת מה הסיכוי כי בקפוא יתפס נקווה שאכן יהיה טוב ונופתע אשאל אותך אם את יודעת מה הפרוצדורה במוקפאים יש טיפול זריקות לפני? אשמח למידע תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו