כאבים לאחר החזרת עוברים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר החזרת עוברים
    שרית
    07/01/2012

שלום רב.
    אני אמא לילדה בת 10 חודשים (טיפול IVF ראשון הצליח) וכעת אני בטיפול השלישי, שניים לא הצליחו.
    הוחזרו עוברים ביום רביעי האחרון, אני עם כאבי בטן חזקים מאוד, הרבה פעמים (סליחה על התיאור) לאחר גזים הכאבים טיפה פוחתים. אני מרגישה את הכאבים באים והולכים.
    אציין כי בשתי הפעמים האחרונות גם היו לי כאבים דומים אבל לא בדיוק, זה אמור להצביע על משהו? בפעם הקודמת הייתי בבדיקה והכל היה בסדר אך אותי זה מדאיג.
    כמו כן, קורה אצלי דבר מוזר, על אף התמיכה אני מקבלת מחזור שבוע לאחר החזרת העוברים...
    הפעם הזאת אני לוקחת גסטון כפי שלקחתי בטיפול שצלח. בשניים האחרונים לקחתי אןטרוגסטן.
    השאלות שלי הן אלה:
    1. האם יש הסבר לכאבים?
    2. האם ייתכן ויש קשר להצלחת הטיפול ולגסטון?
    תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים לאחר החזרת עוברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר החזרת עוברים - תגובה

ד''ר צפנת וינר מגנזי
    07/01/2012

שלום שרית, כאבי בטן חזקים לאחר העברת עוברים אינם דבר רגיל. אי מציעה שתיבדקי על ידי רופא על מנת לשלול בעיה רפואית.
    לגבי הגסטון, יתכן שלעובדה שאת מקבלת ווסת שבוע לאחר העברת עוברים יש קשר עם חוסר ההצלחה להרות, ושלאחר מתן גסטון הסיכוי להרות יגבר. יחד עם זאת, קחי בחשבון שרוב העברות העוברים אינן מסתיימות בהצלחה גם כאשר אצל נשים שאצלן הווסת מגיע בזמן , כלומר לאחר שבועיים מיום העברת העוברים, ושלא זו בהכרח הסיבה לחוסר ההצלחה. יחד עם זאת, אני חושבתשזה רעיון טוב לנסות לקחת גסטון דרך השריר מהעברת העוברים.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו