צילום רחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צילום רחם
    שבי
    08/01/2012

שלום,
    אני בת 30, מנסים כשנתיים להרות (בעבר בוצעה הפלה), בדיקת זרע לא כ"כ תקינה (בעלי הופנה לבדיקה חוזרת), הופניתי לביצוע צילום רחם, האם כדאי לבצע כעת או להמתין? אני מעט מבולבלת, אודה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם - תגובה

פרופ` דוד בידר
    08/01/2012

כדאי לעשות צילום.
    ממה נובע הבלבול המועט שלך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום רחם

שבי
    09/01/2012

ראשית, תודה על התשובה המהירה! :)
    הבלבול שלי נובע מכך שקראתי בפורום שרוב הנשים שהופנו לביצוע צילום רחם, הופנו לאחר שביצעו מס' הזרעות שלא צלחו, ומכיון שאני עדיין לא הגעתי לשלב הזה חשבתי שאולי אני מקדימה את זמני... בנוסף ישנם הסיכונים הכרוכים בביצוע הצילום (כאשר העיקרי והמלחיץ ביותר הינו ניקוב הרחם).
    המשך יום מקסים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום רחם - תגובה

פרופ` דוד בידר
    10/01/2012

לא יהיה שום ניקוב רחם.
    הנשים שאת מדברת עליהם לא עברו גרידה בעבר.
    כאשר עוברים פעולה חודרנית לרחם תמיד יש חשש לבעיות חצוצרתיות ולכן כדאי לראות מה קורה בטרם תמשיכי בטיפולים שונים.
    אם לא היית עוברת גרידה לא הייתי ממליץ למהר לצילום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו