מחזור לאחר שבוע - אודה לתשובתכם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור לאחר שבוע - אודה לתשובתכם
    שרית
    13/01/2012

שלום רב.
    בת 36 אם לילדה בת 11חודשים שהגיעה בהפריה ראשונה.
    כעת לאחר טיפול 3 של הפריה בכל המחזורים קיבלתי מחזור לאחר שבוע בדיוק מיום ההחזרה.
    למרות שאני מקבלת תמיכה בעבר אוטרוגוסטן, והפעם גסטון (גם בהפריה הראשונה לקחתי גסטון וזה עבד).
    הרופא שלי שינה מספר פעמים את הפרוטוקול. פרוטוקול ראשון - בדיוק כמו הראשון שהצליח (ארוך, דקפפטיל פעם אחת במינון גבוה, גונאל אף 250 ומנוגון 2 אמפולות כל פעם) . פרוטוקול שני - שינה את מינון הדקפפטיל ליומיומי 0.1, העלה את הגונאל אף 450 והמנוגון 6 אמפולות.
    פרוטוקול 3 - גלולות למניעת הריון במשך 3 שבועות, דקפפטיל פעמיים ביום 0.1, וגנואל אף ומנוגון המינון הכי גבוה כמו בקודם.
    אציין שאני מייצרת מעט מאוד בייציות, עד 6 בטיפול ולבסוף 2 עוברים טובים.
    אציין שיש לי כאבים עזים לאחר הטיפולים הללו (גם שאיבה וגם החזרה) מה שלא היה בטיפול שהצליח.
    סליחה על אורך השאלה, אבל אשמח לחוות דעת שניה, מה הבעיה??????????????
    למה זה ככה? למה זה לא מצליח? למה אני סובלת מכאלו כאבים? למה אני מקבלת מחזור לאחר שבוע?
    אודה לתשובה.
    שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לא עונים לי מאחר וההודעה ארוכה?

שרית
    13/01/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור לאחר שבוע - אודה לתשובתכם - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/01/2012

רמת ההורמונים שאת מזריקה היא גבוהה מאוד.
    צריך לבצע בוסת בדיקות FSH, E2 ו AMH ואז נוכל לומר לך מה הלאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו