עזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עזרה
    בר
    14/01/2012

אני בת 29.5 ובעלי כבן 30.5 מנסים להרות שנה וחודשיים ללא הצלחה. עשינו את הבדיקות הנ"ל: בדיקת זרע פעמים, צילום רחם, פרופיל הורמונלי, בדיקה אצל אורולוג, היסטרוסקופיה. אנחנו נורא מדוכאים מכך שלא הולך לנו ומפחדים כי יש לנו בעיה משותפת כמו: נוגדים שהגוף שלי מייצר לזרע שלו או ריר צוואר רחם עיווון וכדומה. רצוי לומר כי להחלטה זו הגענו מתוך כך שאני נכנסתי להיריון פעמים בעבר ועברתי הפלה אחת ספונטנית והפלה יזומה בסביבות שבוע 10 לא מבן זוגי כיום אלא מבן זוג אחר. לבן זוגי בדיקת זרע טובה הערך הנמוך ביותר הוא של המורפולוגיה שיצאה חמישה אחוז ולי זה נשמע ממש מעט ביחס למה שצריך 14 אחוז.
    רציתי לשאול מה עלינו לעשות גילנו עולה ואנו חוששים שמא יש בעיה שמעקבת אותנו. אני טופלתי באיקאקלומין במשך חודשים כדור אחד בהיום החמישי למחזור ונראה כי זה מוריד לי את הרירית ל6.4 (יום ה- 12) ומייצר לי שלושה זקיקים בגדלים 13, 15 ו- 21 (ביום ה- 12) קיבלתי הזרקה של אוביטרל ביום ה-13 וקיימנו ביום ה- 14 וה-15. בנוסף נערכו לי בדיקות דם שאוששו כי הביוץ עדיין לא הגיע. שאלתי היא מה לדעתכם השלב הבא שאנחנו צריכים ללכת לקראתו???? האם מחיצה קטנה שנתגלתה ברחם עלולה לפגוע בקליטה להיריון??? ובטיפול שכזה מתי אנו צריכים לקיים לאחר הזרקת האוביטרל? אשמח לתשובה אני יודעת שזה ארוך, אך אני נואשת לתשובות של אנשי מקצוע נוספים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו