מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

תודה רבה!
איריס20/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים ללא ביציות שאיבה שלישיתפרופ` דוד בידר18/01/2012
שלום, בת 36 אחרי 4 שאיבות (IVF) ללא הפריות. בראשונה - נשאבה ביצית אחת מ 6 זקיקים, בשאיבה שניה נשאבו 2 ביציות מ 6 זקיקים, בשאיבה שלישית לא היו ביציות ב 13 זקיקים, שאיבה רביעית (הבוקר)- מחזור טבעי ללא הורמונים לא נשאבה ביצית מזקיק בודד. כל הבדיקות תקינות: פרופיל הורמנלי, צילום רחם וקריוטיפ. אוביטרל תמיד קיבלתי בכמות של בין 2 ל4 זריקות כ 36-37 שעות לפני השאיבה.
שאלתי, מה הסיבה לכך שיש לי זקיקים ללא ביציות? האם זה עקרות? האם לפנות לתרומת ביציות? האם יש עוד בדיקות שאני יכולה לעשות? האם יש דרכי טיפול אחרות? הרופאים שלי לא נותנים לי מידע, רק אומרים שצריך להמשיך לנסות והם בעד מחזור טבעי. אני רוצה שמישהו יגיד לי באמת מה הבעיה, בבקשה, אני מתחננת לעזרה. אני כבר משתגעת....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים ללא ביציות - תגובה
פרופ' שחר קול19/01/2012אפשר לנסות ביוץ על אגוניסט במקום אוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך, אבל...
שירי19/01/2012שלום דר' ותודה על תשובתך.
סליחה, אבל לא כל כך הבנתי, האם במקום אוביטרל לקחת אגוניסט (כ 36 שעות לפני השאיבה)?
או שכוונתך שהפרוטוקול צריך להכיל תרופות אגוניסטים? כי בשלושת הניסיונות הראשונים קיבלתי דקפפטיל/סינרל (בנפרד) בתוספת פיוריגון/גונלF/לבוריס. רק המחזור האחרון טבעי ללא הורמונים (פרט לאוביטרל).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול, לא הבנתי...
איריס20/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך, אבל... - תגובה
פרופ' שחר קול20/01/2012גירוי השחלות מתבצע עם אנטגוניסט למניעת ביוץ מוקדם.
הביוץ עצמו מושג עם אגוניסט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר שחר קול !!!!
איריס17/02/2012דר' שחר קול היקר, בהמלצתך פניתי לרופא שלי ובקשתי לא להשתמש באוביטרול הפעם, הוא הסכים ושינה לי את הפרוטוקול לגונל, צטרוטאיד ו36 שעות לפני שאיבה 2 זריקות של דקפפטיל. הלא יאומן קרה!!! אחרי 5 שאיבות (של זקיקים יפים) ללא שאיבה אף לא אחת של ביציות. בזכותך נשאבו לי אתמול בפעם הראשונה 6 ביציות!!! הרופאים הגדירו אותי תעלומה, מקרה יוצא דופן, חריגה ... אני לא מאינה שהכל בגלל האוביטרל ורק אתה הבאת את הרעיון הזה. היום הודיעו לי שיש 6 עוברים והחזרה ביום ראשון. אני יודעת שהדרך עוד ארוכה... אבל בזכותך, בפעם הראשונה זכיתי בביציות!!! תודה רבה לך! תודה תודה תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר שחר קול !!!! - תגובה
פרופ' שחר קול18/02/2012לא תעלומה. לא ממש חריג.
תמיד צריך לזכור את הפיזיולוגיה של תהליך הביוץ.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיקים ללא ביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר18/02/2012את צריכה לפנות לתרומת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)