כניסה להריון סמוך ללידה קודמת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כניסה להריון סמוך ללידה קודמת
    אורה
    18/01/2012

מקווה שהשאלה אינה טיפשית..

ילדתי לפני כ 3 שבועות ושמעתי שעכשיו זה הזמן שהאישה נקלטת הכי מהר
    1. האם אכן עכשיו הסיכוי שלי להיקלט הוא יותר טוב ? ( אתמול הסתיים הדימום פחות או יותר)
    2. האם ישנו מכשיר בייתי בעזרתו ניתן לבדוק מתי יש ביוץ (מלבד מעוניינת בפיתרון שונה מערכות הביוץ הנמכרות בסופר פארמים וממעקבי זקיקים)

( יש לנו 2 ילדים, לכל ילד המתנו כ שנתיים-שלוש שנים ולכן פניתי לפורום זה, נא אל תפנו אותי לפורום אחר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה להריון לאחר לידה

אורה
    20/01/2012

מקפיצה, לא נענתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כניסה להריון סמוך ללידה קודמת - תגובה

פרופ' דב פלדברג
    21/01/2012

לאורה שלומות,

עם כל הכבוד לרצונך להרות שוב במהירות האפשרית, 3 שבועות אחר הלידה הינו מועד מוקדם מדי ואפילו מסוכן מדי להרות שוב ומיד. אני ממליץ בחום להמתין לפחות 3-4 חודשים לאחר הלידה. פרט לערכה ביתית אין אמצעי אחר שבאופן עצמוני את יכולה לעקוב אחרי הביוץ.

בהצלחה ובברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אורה
    22/01/2012

תודה על תשובתך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו