טיפולים אחרי הפלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפולים אחרי הפלה
    אלמונית
    21/01/2012

שלום,
    אני נכנסתי להריון אחרי טיפולים- 6 הזרעות וIVF אחד. בשל בעיית זרע וחשד לחסימה בחצוצרה. לצערי בשבוע 22 נאלצתי לעבור הפלה (בלידה) בשל מום חמור בעובר
    (CCAM).
    לאחר טיפול ה IVF התלוננתי בפני הרופא על כאבים חדים באזור השחלות בזמן קימה לעמידה ובזמן התעטשות. הרופא אמר לי כי לא יכול להיות שיש גירוי יתר כי הבטן שלי לא נפוחה. כאבים אלה המשיכו במהלך ההריון וכשניגשתי לרופא שוב הסביר לי שהרחם הגדל דוחק את השחלות ולכן הכאב.
    באולטרסאונד שנעשה לאחר ההפלה נצפה נוזל סמוך לשחלה - יכול להתאים לממצא חצוצרתי. לפי הרופא זה כנראה תוצאה של דלקת בחצוצרה.
    שאלותי הן:
    1. האם ממצא זה יכול למנוע חזרה לטיפולי IVF
    2. האם יש קשר בין הממצא לבין הכאבים שחוויתי לאחר הטיפול ובמהלך ההריון?

בנוסף בIVF עשיתי פרוטוקול ארוך עם הזרקה של 4 יח מונוגן. אולם התפתחו רק 5 זקיקים. האם יש מה לעשות להבא על מנת לייצר יותר זקיקים?

תודה וסליחה על השאלה הארוכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולים אחרי הפלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה, תודה

אלמונית
    22/01/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעם שניה שמקפיצה. אשמח לתשובה

אלמונית
    23/01/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב פעם לא מתייחסים! בבקשה תענו לי!

אלמונית
    24/01/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו