ציסטה ברטולין בהריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ציסטה ברטולין בהריון
    דנה
    22/01/2012

שלום ,
    אני בהריון IVF - מחר שבוע 14 , לפניי יומיים בבדיקה של רופא מוקד נשים (בעקבות עניין אחר לחלוטין שהתברר כתקין) נאמר לי שיש לי ציסטה ברטולין בשפה הימנית בקוטר של 4 ס"מ (!), זה לא כואב ולא מפריע אבל זה שם . הרופא במוקד אמר שאם זה לא כואב אין מה לטפל בזה, השאלה : האם זה נכון ולא זקוקים לטיפול כלל? האם זה עובר לבד או שתמיד זה יהיה קיים שם ? וממה זה נובע? האם זה קשור להריון או איזו שהיא בעיה חלילה?
    אודה מאוד על תשובותיכם, דנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה ברטולין בהריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה ברטולין בהריון - תגובה

פרופ` דוד בידר
    22/01/2012

לא צריך כלום רק מעקב.
    זה נוצר עקב חסימה בחור הניקוז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה ברטולין

אור
    07/01/2016

שלום רב,
    אני בהריון שבוע 33 ,לפני ההריון הופיעה לי ציסטת ברטולין(לפני 4 שנים גם היה לי והתפוצצה בעזרת אוגמנטין)עד לפני 4 ימים היא לא כאבה,לפני 4 ימים ראיתי שהיא ממש ענקית,אדומה וכואבת,עד כדי כך שאני לא יכולה לשבת ללכת לעמוד,רק שוכבת וזה גם עד שמוצאת תנוחה נכונה.
    אני ביום הרביעי של לקיחת כדורי אוגמנטין,אין שום שינוי ואני ממש לא מצליחה לתפקד!מה הן האופציות הנוספות בהתחשב שאני בהריון מתקדם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה ברטולין - תגובה

פרופ` דוד בידר
    07/01/2016

לגשת למיון שינקזו אותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מנקזים את הציסטה?!מותר בהריון?

אור
    07/01/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מנקזים את הציסטה?!מותר בהריון? - תגובה

פרופ` דוד בידר
    07/01/2016

כן.
    תגשי למיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו