כריתה או הפריה ????????????

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כריתה או הפריה ????????????
    מבולבלת
    23/01/2012

שלום
    אני עברתי צינתור חצוצרות.אמרו שצריך לעשות IVF עשיתי 2 טיפולים במשך שנה .הריון ראשון בטיפול ראשון נקלט ואחרי 4 שבועות נעצר ההתפתחות עובר והייתה הפלה טביעית .אחר כך היו עוד 2 החזרות של מוקפאים ללא הצלחה.אחר כך היה טיפול שני עם פרוטוקול ארוך שממנו הייתה החזרה 1 רגילה ו החזרה של מוקפאים עם 3 עוברים גם ללא הצלחה .לפני החזרה אחרונה עשו לי היסטרוסקופיה והודגמו חצוצרות,למרות הבדיקה החזרה לא הצליחה.רופא מטפל שלי ממליץ לשעות טיפול ארוך ולעשות פיפל.אני לא יודעת מה לעשות תעזרו לי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כריתה או הפריה ????????????

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה בבקשה!!!!!

מבולבלת !!!!!
    26/01/2012

שלום
    אני עברתי צינתור חצוצרות.אמרו שצריך לעשות IVF עשיתי 2 טיפולים במשך שנה .הריון ראשון בטיפול ראשון נקלט ואחרי 4 שבועות נעצר ההתפתחות עובר והייתה הפלה טביעית .אחר כך היו עוד 2 החזרות של מוקפאים ללא הצלחה.אחר כך היה טיפול שני עם פרוטוקול ארוך שממנו הייתה החזרה 1 רגילה ו החזרה של מוקפאים עם 3 עוברים גם ללא הצלחה .לפני החזרה אחרונה עשו לי היסטרוסקופיה והודגמו חצוצרות,למרות הבדיקה החזרה לא הצליחה.רופא מטפל שלי ממליץ לשעות טיפול ארוך ולעשות פיפל.אני לא יודעת מה לעשות תעזרו לי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כריתה או הפריה ???????????? - תגובה

פרופ' דב פלדברג
    28/01/2012

למבולבלת שלומות,

לאור הנתונים שמסרת אני בדעה אחת עם הרופא שלך. מומלץ לבצע פרוטוקול ארוך עם ביצוע פיפל במועד המתאים.

בהצלחה ובברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו