שאלה לפרופ' בידר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' בידר
    לירז
    26/01/2012

פרופ' בידר שלום רב

3 ימים לפני ביוץ ולאחר ביוץ עד קבלת הווסת סובלת מעייפות חזקה מאוד וחולשה ברגליים עשיתי בדיקות הורמונליות הכל תקין לחלוטין. מה יכול להיות הגורם לכך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לפרופ' בידר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    26/01/2012

כאילו כל המחזור את בעייפות חזקה?
    זה דבר חריג ואת. צריכה לעבור ברור לאורך המחזור על ידי מעקב הורמונים וזקיקים ולהבין תוך המעקב ממה את סובלת ומה הכוונה לעייפות חזקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר

לירז
    27/01/2012

פרופ' בידר שלום

אני מרגישה עייפות לפני הביוץ עד קבלת הווסת וחולשה חזקה ברגליים אבל בזמן הווסת העייפות פוחתת. אציין כי היו לי 3 הפלות טבעיות בשנה האחרונה עקב קרישיות יתר ולא הזרקתי קלקסן. עשיתי במהלך השנה האחרונה 3 פעמים בדיקות הורמונליות ביום ה-3 לווסת ויצא תקין.

האם יכול להיות שהגוף השתנה מבחינה הורמונלית כתוצאה מ-3 הפלות תוך 8 חודשים ולכן אני מרגישה כך לפני ביוץ עד קבלת הווסת?

בפעם האחרונה 5 ימים לפני הווסת ישנתי 18 שעות רצוף לא יכולתי להחזיק את הגוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    27/01/2012

זה לא קשור להורמונים או לטיפול ויש לפנות לרופא מטפל שיערוך לך ברור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו