החזרת עוברים טריים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים טריים
    אור
    05/02/2012

שלום בירצוני לשאול לפני יומים עשיתי החזרה של 4 עוברים . אני מקבלת תמיכה של אוטרוגסטן 3 פעמים ביום 1000 מ"ג ביום האים זה נורמאלי ?בעבר קיבלתי 900 מ"ג ביום. יש לי כאב שבא והולך באיזור השחלות האים זה יכול לנבוע מהתמיכה?אודה לכם על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת עוברים טריים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים

אור
    06/02/2012

בבקשה תגובה אני קצת מודאגת היום נהיה לי כאבים קצת יותר חזקים עים בחילות איומות מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאור עד שיספיקו לענות לך...

מלני
    06/02/2012

הי אור,
    עד שיספיקו לענות לך (אני לא רופאה אבל עברתי הרבה טיפולים),
    כאבים נסבלים אחרי שאיבה הם נורמליים , תרבי בשתיית מים זה מרגיע את הכאבים במהירות, התמיכה גורמת לבחילות וזה הגיוני מאוד - לי עזר תה קמומיל וביגלה.
    המינון של התמיכה נראה לי נורמלי אני קיבלתי גם כמויות כאלה בעבר, אבל תמיד את יכולה להתקשר לרופא שלך ולשאול אם הוא בטוח שזה המינון שהיית צריכה לקבל, בנוסף תקחי את הזמן הזה כזמן כיפי של תקווה שאת בהריון ושזה הצליח , אל תבזבזי את הזמן שלך על לחץ ודאגה זה רק יוריד את הסיכויים לקליטה מוצלחת.
    מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם
    מלני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרת עוברים טריים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    07/02/2012

האם זה אחרי שאיבת ביציות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרת עוברים

אור
    07/02/2012

כן זה אחרי שאיבה.תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרת עוברים - תגובה

פרופ` דוד בידר
    07/02/2012

אז הכאבים זה כתוצאה מהפעולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו