לפרופ בידר דוד שלום רב

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפרופ בידר דוד שלום רב
    דנית
    09/02/2012

בטיפול הקודם הוחזר עובר אחד וכעבור 12 יום כמו שאמרו לי עשיתי בדיקת דם ויצא לי שלילי קטן מ3 וגם כמה ימים לפני שעשיתי את הבדיקה קיבלתי מחזור כך שגם תוצאות בדיקת הדם וגם המחזור הראו שזה בטוח שלילי. הלכתי למרפאה שלי היכן שאני מטופלת התחלתי פרוטוקול חדש (יום ה21 למחזור) אני כ10 ימים עם משאף סופרפאקט בלבד ואני צריכה לבוא לבדיקות כשיתחיל לי המחזור והנה פלא המחזור לא מגיע!
    הייתי אמורה לקבל ביום ראשון והנה כבר חמישי ועוד לא קיבלתי התקשרתי ליחידה שבה אני מטופלת (שאגב זה בשיבא:))אמרו לי שהסופרפאקט מעכב קצת את המחזור ולחכות שהמחזור יגיע ולבוא..האם זה נכון ד"ר ?הסופרפאקט מעכב את המחזור? אם כן אחרי כמה ימים זה כבר מצריך בדיקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרופ בידר דוד שלום רב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפרופ בידר דוד שלום רב - תגובה

פרופ` דוד בידר
    13/02/2012

הסופרפאקט לא מעכב מחזור ואת צריכה או לחכות עוד קצת או לבצע בדיקות דם לראות מה קורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה פרופ ,בסוף קיבלתי

דנית
    13/02/2012

אך זהו שבוע איחור אם הסופרפאקט לא עיכב את המחזור אז מה הסיבה שהתעכב כולכך?המחזור אצלי תמיד סדיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה פרופ ,בסוף קיבלתי - תגובה

פרופ` דוד בידר
    13/02/2012

הסיבה זה טיפולים קודמים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו