מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרופ' בידרדנה15/02/2012
בהמשך לשרשור השאלות שלי:
ברצוני לעבור יחידה,(נקבעה פגישת יעוץ)
האם הפרוצדורה של העברת המוקפאים מסובכת?
ההעברה פוגמת באיכותם?
חבל על כל רגע ועל כל חודש ואני רוצה להתחיל מיד.
רופא שהתייעצתי איתו אמר שכדאי להתחיל להריץ טיפולים כמעט חודש אחרי חודש עד להצלחה(שתבוא בוודאי לאור הנתונים הגבוהים שלי)מה דעתך על גישה זו(עד כה עברתי בשנה וחצי 2 הפריות ו6 החזרות מוקפאים ,2 הריונות כושלים באמצע-,מעט מדי)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום, אם את רוצה רופא פרטי
אורליקו15/02/2012אז תקבעי אליו תור!!!
מספיק, אני מבינה שאת מתוסכלת מהמצב הזה אבל כמה התייחסות את צריכה?
במצב הזה תקבעי אליו תור ותשאלי את כל השאלות אז.
אין לו את כל הממצאים עלייך, למרות שעם כמות השירשורים הללו יש לו הרגשה שהוא כבר מכיר אותך לפחות כמחצית שנותיו!
בכל אופן בהצלחה שיהיה לך, אבל תתני גם לאחרות הזדמנות לשאול אותו שאלות!
סליחה אם פגעתי בך, פשוט יש בנות שלא מקבלות התייחסות לשאלות שלהן ואת מתכתבת איתו כאילו את בפגישת ייעוץ פרטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב בסדר
דנה16/02/2012לא צריך להתרגז,
שאלתי והוא ענה,לא יענה זה גם בסדר,
ואני דווקא לא מתוסכלת,רק מנסה לפתור בעיות,והפרופ' עוזר לי,אז המשכתי לשאול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה שלום, אם את רוצה רופא פרטי - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2012אצלנו בתל השומר לא תקבלי טיפול אחר מהמרפאה שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר17/02/2012הגישה להריץ היא לא נכונה.אולי הרופא שלך אוהב לרוץ.
העברת עוברים ממקום למקום לא גורמת לשום פגיעה וההעברה היא עניין פשוט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)